Snel en goed

Lamp voor oven besteld, je raad het al, hij geeft licht...

Bij een kapot wasmachine wil je liever dat hij gisteren gemaakt was. Ik bestelde het onderdeel en mijn handige partner verving het. Door de snelle levering konden we snel weer wassen.

Super snelle levering van het door ons juiste bestelde artikel!

Dit was onze eerste ervaring met Onderdelenplanet.....TOP.

Juiste onderdeel snel geleverd

Ik had een onderdeel voor de koelkast besteld, deze was zeer snel in huis.

Waardeloos

Een website welke het onmogelijk maakt om te winkelen. Dit omdat ze mij als een crimineel neerzetten, omdat ze mij via een algoritme als onbetrouwbaar neerzetten.

Het bestelde artikel kwam kennelijk van een andere planeet.

De inbouw thermometer van mijn vriezer was defect. Een nieuwe besteld bij onderdelenplanet.nl Deze werd pas geleverd na 2 weken, en dat is wel erg lang. Ik klaag daar niet over, want dat werd al vermeld bij het bestellen. Dus alles is verder prima !

Briljant

Uitstekende, niet snel geëvenaarde service en communicatie. Om door een ringetje te halen. Een tien met een griffel.

Snel geleverd.

Snel geleverd. Gewoon zoals het hoort te zijn. Prima service.

Super snel! Goede service!

Duidelijke web- winkel! Snelle levering!

Goede communicatie, snelle verzending en goede prijzen; gewoon doen!

Snel, netjes en goed

Op zondag besteld en dinsdag in huis. Onderdeel wat ik moest hebben voor de lade van de koelkast. Paste perfect en loopt weer als een zonnetje.

Prima onderdeel, supersnel geleverd.

Prima nieuw onderdeel. Gelijk aan origineel alleen veeeeel goedkoper.

Echt geweldig geholpen.

Ze hebben vreselijk hun best gedaan om het goede onderdeel te vinden. Prima geholpen .

Gewoon goed. Netjes snel het juiste artikel ontvangen

Heb een schakelaar voor onze smeg afzuiger besteld en deze werd netjes snel geleverd.

Levering snel en goed

Duidelijke site maakt het gemakkelijk om de juiste bestelling te plaatsen

Het juiste onderdeel, volgende dag thuis

Snel het goede onderdeel

De juiste onderdelen in de juiste tijd en heb je een vraag antwoorden ze snel

zeer goed en zeer snel

zeer goed en snel geleverd

Gewoon goed en snel

Advies bij de juiste keuze dus er werd geleverd wat ik nodig had

Snel, betrouwbaar en overzichtbaar

prettig en geen gezeur

Goed en snel

Stofzuiger slang besteld en deze was snel geleverd

Snelle reacities op vragen. Liever originele onderdelen

Op e-mails werd snel gereageerd. Dat waardeer ik. Ik heb een kabelhaspel gekocht voor een Philips stofzuiger. De werkt maar is wat futloos. Ik had liever de de originele veer vervangen. Die was sneller in het oprollen.

In één woord uitstekend

De medewerkers hebben hun uiterste best gedaan om het onderdeel te vinden wat ik nodig had. Gewoon geweldig.

snelle levering en goed product

Het product wat ik nodig had was snel te vinden. Snelle levering tegen prima prijs.

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.