Helemaal top.

Duidelijke beschrijvingen, snelle en correcte levering. Mijn wasmachine draait weer als een zonnetje. Helemaal top.

Snelle levering en kan weer jaren door...

Ondanks de drukte rondom bezorging was het bestelde product toch met 3 dagen in huis. Het paste prima en de Bosch kruimelzuiger kan weer jaren mee. Met dank

Snelle levering en perfecte pasvorm.

Het onderdeel dag ik.nofigbhad was goed op de site te vinden en werd snel geleverd. Enige punt van kritiek zijn de verzendkosten van ruim €6,-.

Super snelle levering, zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over Onderdelenplanet.nl Het artikel werd binnen 24 uur na bestelling geleverd. Prima verhouding prijs/kwaliteit.

Snel en goed

Prima verzorgd

Alles wordt netjes verzorgd en opgestuurd

Keurig wordt je ingelicht

Snel en zorgvuldig

Gisteren besteld vandaag al binnen. Bestellen ging makkelijk. Duidelijke beschrijving van de artikelen. Je maakt dan makkelijk juiste keuze.

Fijne snelle levering

Bestelling vlot verwerkt correct uitgevoerd en veilig verpakt

Goed en betrouwbaar

Gewoon goede service ze doen wat ze zeggen

Helemaal top

goed.

Product goed ontvangen en past goed. Blij dat ik dit via jullie kan bestellen.

prima product, snel geleverd

Rubberrand voor mijn koelkastdeur besteld, door de duidelijke typenummeromschrijving gemakkelijk de goede kunnen vinden. Netjes in een grote verpakking geleverd zodat de rand niet gevouwen was en zo gemakkelijk en snel te vervangen was.

Duidelijke site

Spullen zien er goed uit

Snel en goedkoop

Zoals het moet.

Snel geleverd en duidelijke instructie!

Volgende dag in huis en met de handleiding erbij snel de geleiders van de rails van onze vaatwasser kunnen vervangen!

Wasdroger deur ging niet meer dicht. Onderdeel was makkelijk te vinden op de site en mooi snel ik huis.

onderdeel vlot gevonden en besteld

Zeer goed!

Prima service! Binnen 1 dag in huis..

Makkelijk vindbare onderdelen, supersnelle levering

Onderdelen waren makkelijk te vinden op een overzichtelijke website. Bestelling gedaan en betaald, en thuis afgeleverd binnen 24 uur. Geweldig.

Razendsnel en precies wat ik gevraagd had

's Middags een 'meeneemer' voor mijn magnetron besteld. Het type van de magnetron stond erbij. De dag erna, tijdens lunchtijd, werd het bestelde al geleverd. Paste precies en werkt als een speer. Top!

Binnen 24uur geleverd

Perfect!

Duidelijke website, snel bestelproces en vlotte levering

Zoals vermeld levering binnen 24u

Zeer snelle levering en goede kwaliteit product.

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.