Terugsturen van onderdeel is voor jezelf

Snelle levering maar wel met adder onder het gras dat je retour kosten voor eigen rekening hebt. **Correctie het is dan de kosten voor retour zenden die je zelf betaald, bedrijf zegt dat je wel zelf de retourkosten terug krijgt €5,95 dat betekend dat je wel zelf opdraait voor €7,95. Zou dan nooit 1 ding of een los onderdeel met laag bedrag bestellen want dit kost je dan geld. Bij ons bleek helaas de wasmachine defect te zijn en daarom de koolborstels niet nodig te hebben maar terugsturen loont dus in ons geval helaas niet.

Op tijd , goede communicatie.

Netjes verpakt

Snelle levering en prima service

Bij mijn bestelling ging er aan mijn kant wat mis met de betaling. Is uiteindelijk wel gelukt maar kon toen niet meer zien of deze ook was ontvangen. Bij navraag via het service formulier vrijwel direct antwoord gekregen dat de betaling was ontvangen en de mededeling dat de onderdelen nog dezelfde dag verzonden zouden worden. Dit is ook keurig nagekomen, de volgende ochtend had ze dan ook al in huis.

Erg makkelijk en handig en snel geleverd!

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling, zeker een aanrader als je een onderdeel zoekt.

Prima verzorgt

Het juiste product werd eerder bezorgd als beloofd en was degelijk verpakt. Misschien zoals je mag verwachten, maar leuk als het zo gaat.

Snel gestuurd en het juiste onderdeel

Gegevens van type plaatje opgestuurd en gevraagd of dit het juiste onderdeel is. Volgende dag werd dit bevestigt in mail. Onderdeel bestelt, volgende dag geleverd per post. Keurig.

Prima omschrijving en afbeelding en code van het benodigde product. Verzending ook zoals vermeldt bij het product, helder en duidelijk

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering.

Kan in éé woord: PERFECT

Gisteren een nieuw scheerblad besteld. Vandaag afgeleverd. Morgen weer glad geschoren. Kan niet beter!!

Super goed geholpen kon nergens het onderdeel kopen maar uiteindelijk keurig geholpen !!

Alle vragen netjes beantwoord, op een tekening kon ik precies aangeven om welk onderdeel het ging!!

Supersnel geleverd

Alleen maar lof

Ze hebben hier van alles!

Na even zoeken de juiste onderdelen gevonden tegen een betaalbare prijs. Onderdeel nummer of type nummer dan kom je er wel uit

Helemaal super

Makkelijk te bestellen, snel geleverd. Een heel tevreden klant!!!

Gewoon goed en op tijd.

Onderdeel goed geleverd

Helemaal goed

Alles soepel en volgens afspraak.

Het benodigde onderdeel had ik snel op de site gevonden en het bestellen ging soepel en werd volledig volgens afspraak op tijd geleverd. De prijs lag lager dan bij de concurrentie.

besteld, betaald, geleverd, ingebouwd, blij

Simpel en eenvoudig onderdelen voor mijn oude wasmachine gevonden en besteld via de website. Top dat het kan. Voor weinig geld mijn oude wasmachine weer in tip top conditie voor nog vele jaren wasplezier.

Goede snelle service

Goed en snel

Heel duidelijk beschreven en vlot en voordelig alles geregeld. Toppie!!!!

wel lang wachten maar onderdeel is goed

Snel geleverd en goed verpakt heel goede service

Supersnel het juiste onderdeel geleverd

Supersnel het juiste onderdeel geleverd

snelle service snelle levering

snelle service en levering

Besteld op zondag. Dinsdag morgen binnen. Netjes in 2 dozen. Waarom dat men steeds een verpakking opnieuw inpakt is mij een raadsel maar dit doen ze overal, waar je ook besteld. Netjes bericht binnen gekregen dat bestelling onderweg is en met tracking code. Product,een nwe deurrubber voor diepvries, ziet er goed uit. Juiste maat. Tevreden!

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.