zeer goed

Goede service snelle levering. Goede prijskwaliteit verhouding.

Super snelle levering

Water tank senso besteld, binnen 3 dg in huis

Bestelling volgende dag binnen.

Was wel even afwachten, geen bevestiging van de bestelling ontvangen. Na een mailtje, waarop direct antwoord incl. tracker en trace alles in orde.

betrouwbare, snelle en goede service

Bestelling, betaling en aflevering verliepen vlot. Het bestelde product is van goede kwaliteit.

Top service !

in eerste instantie was de eerste levering incompleet waardoor wij het apparaat niet konden repareren heel vervelend natuurlijk ( en dat kan gebeuren), na een mail gestuurd te hebben werd dit direct en goed opgepakt en werd een nieuw onderdeel toegestuurd zonder enige extra kosten. nogmaals bedankt voor de snelle oplossing !

Vakkundige, snelle en vriendelijke service

Het bestelde onderdeel bleek helaas niet meer leverbaar en ONDERDELENPLANET heeft snel het geld teruggestort. De communicatie over het probleem was snel en vakkundig en geeft mij veel vertrouwen in ONDERDELENPLANET.

Uitstekende service

Goede berichtgeving en duidelijke site om te bestellen.

Toen ik informeerde of men een bepaald onderdeel kon leveren ontving ik snel een bevestiging. Jammer was dat er nog iets bij hoorde. Hier werd ik niet op gewezen. Verder liep alles naar wens.

Top ervaring

Ik had een ruit van mijn diepvrieslade gebroken, supersnelle en duidelijke selectie leidde vlug naar het juiste onderdeel wat ik vervolgens de dag erna perfect verpakt geleverd kreeg.

Veel producten, snelle levering en niet te duur

Duidelijke site

Het was makkelijk om het goede onderdeel op de site te vinden. Snelle levering. Blij mee

Super expensive two screws

It is that I literally could not find it anywhere else - but asking 4.50 per screw and then daring to ask 6 euros shipping (for two screws) is obscene.... And then sending two screws in a manila envelope of 8cmx5cmx14cm felt super wasteful. Wont be back if I can possibly help it. Only redeemable is that it was delivered in 1 day

Zeer vlotte afhandeling van de bestelling.

Onderdeel goed op de website te zien met de juiste informatie.

Goed materiaal snelle levering.

Voorradig en snel en netjes geleverd.

Goede hulp.

Mijn ikea oven die niet in de lijst voor kwam toch door jullie juist opgezocht zodat ik het goede onderdeel kreeg.

Wel snelle levering. Lage kwaliteit product.

Product vet filter wasemkap is goedkoper dan het origineel merk. Maar de kwaliteit is er dan ook naar. Is niet te vergelijken met origineel. Zou het niet meer kopen. Te goedkope kwaliteit je kijkt er zo doorheen. Afmetingen kloppen wel.

Snel, betrouwbaar, juist

Makkelijke site, overzichtelijk , volledig aanbod , snelle en betrouwbare service

Duidelijk en overzichtelijk

Ondanks het terugsturen van onderdeel goed geholpen, onvolledige info kwam van fabrikant

Snelle levering, prima prijs

Ik heb twee nieuwe aandrijfsnaren bestel voor de broodbakmachine. Past perfect.

Goed en snel

Onderdeel fevonden en besteld en al binnen 24uur gebruik van kunnen maken

Afzuigkap motor

Goede prijs .snelle levering. Exact zoals beschreven

duur ( artikel en verzenden )

Een kostbaar snaartje van Sony werd verzonden in een envelop van 35 x 24 cm. kosten 6,50 euro. het snaartje zit in een is zakje van 7 x 10 cm en heeft zelf een diameter van 2 cm. Kan in een veel kleinere envelop met minder verzend kosten.

Eenvoudig te vinden product, snel bezorgd

Prima! Snelle service. Juiste product was een dag later al in huis.

Vlotte levering van product dat moeilijk te krijgen was.

Had een zeer specifiek onderdeel nodig voor een stofzuigrobot. Heb hem uiteindelijk hier gevonden.

snelle en uitstekende service

Goede side zeer overzichtelijk.en snelle levering.

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.