Pluspunten

Goed en snel

Kan niet beter!

Pluspunten

Snelle service, redelijk prijzen

Pluspunten

Bestellng werd snel en korrekt afgehandeld, ook het tel.kontakt omdat de bezorging niet geheel goed ging was uitstekend. Eigenlijk kan dit niet beter,een 10 dus

Beter kan niet

Pluspunten

goede service,snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd. Juiste produkt. (10 punten)

Veel te hoge verzendkosten voor zo'n klein, licht produkt. De helft was redelijk geweest. Maakt het daardoor 2x zo duur. (-/- 4 punten)

Pluspunten

Buitengewoon ruimhartig geholpen nadat er een onduidelijkheid was ontstaan in de bestelling!

Pluspunten

snelle levering, juiste produkt

Pluspunten

Assortiment snelle levering

Pluspunten

snelle reactie snelle correcte levering

Pluspunten

Snelle levering met DHL.Helaas waren we met de derde poging van DHL pas thuis. Goed verpakt.

Pluspunten

duidelijke website, geen problemen met levering

Nvt

Pluspunten

Snelle reactie en persoonlijke hulp

Zorgvuldiger de aanvraag klant bekijken! Geen Bosch maar een Siemens koelkast onderdeel nodig!

Pluspunten

De juiste onderdelen voor een relatief oude pelgrim koelkast, de onderdelen staan bekend als Atag onderdelen maar zijn goed te vinden onder het typenr van pelgrim, bedankt.

Drie verschillende levertijden wellicht goedkoper te reduceren tot 2 ,een directe levering en een levering op langere termijn. De bakken die ik besteld heb kwamen met een paar dagen verschil binnen, de oude waren gescheurd maar nog bruikbaar, dus hadden samengevoegd kunnen worden. Vraag om het huidige service niveau te handhaven eventueel toestemming van de klant dmv een vinkje op de website (toestemming ja dan samenvoegen toestemming niet aangevinkt afzonderlijke leveren.

Pluspunten

Snelle levering, alles netjes verpakt.

Pluspunten

Pluspunten

Prima snelle levering

bij alle onderdelen een foto op de site plaatsen

Pluspunten

Deurrubber voor vaatwasser besteld. Op tijd geleverd en het juiste onderdeel. Via mail berichtgeving over de levertijd (was 3 weken maar dat was overal). Prijsstelling was redelijk t.o.v. andere aanbieders

Pluspunten

Orima aflevering

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Onderdeel functioneert prima

Alleen maar de keuze via pakketservice. Mijn onderdeel had makkelijk met de brievenpost meegekund. Scheelt aanzienlijk in de portokosten.

Pluspunten

eventuele vragen worden snel beantwoord

Pluspunten

Snel en correcte afhandeling en levering.

Hoge prijs. Op Braun-site in Duitsland was het onderdeel veel goedkoper, maar er was iets met het leveren aan het buitenland. Heb wegens tijdgebrek niet meer daar verder gezocht

Pluspunten

snelle levering goed verpakt

• Prijs
  • Kennis & Vakmanschap

Elzasstraat 4

7559 LC Hengelo

Over Onderdelenplanet.nl

Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden. Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.