Heeft een totaal van 2.528 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment99%
Uit alle beoordelingen blijkt dat levering snel is en de onderdelen kloppen. De productinformatie is duidelijk, waardoor klanten snel de juiste aankoop doen. Klantenservice en communicatie worden als vriendelijk en betrouwbaar ervaren. De algehele ervaring wordt als soepel en gemakkeljk ervaren.
Sterke punten
Duidelijke productinformatie
Betrouwbare onderdelenmatching
Gebaseerd op 18 reviews
Zoveel onderdelen voor witgoed niet eerder bij elkaar gezien.
Fijn dat er zomaar ergens onderdelen voor witgoed te koop zijn.
Repareren is leuker dat te horen in een winkel: "Hij is > 5 jaar, dus U kunt beter nieuw kopen".
Ton
Hoofddorp
Goed geholpen om het juiste onderdeel te bestellen. Snel geleverd en het onderdeel past goed.
Joy
Utrecht
Orginele Bosch bout voor schuurzool
Gelukkig kon OnderdelenPlanet deze bout nog (na)leveren.
Blij mee!
Jelle
Hellevoetsluis
Reactie van Onderdelenplanet.nl
Beste Jelle,
Dit is heel vervelend wat hier gebeurd. Wij zullen u mailen om uit te zoeken wat bij Post.nl gebeurd is. Wij versturen nooit pakken met postzegels op. Dit gaat altijd met verzendlabels uit ons magazijn.
Team onderdelenplanet BV.
Klant heeft de beoordeling aangepast en beveelt ons ook weer aan. Helaas was de klant vergeten om het cijfer aan te passen.
Uitstekend snel en betrouwbaar
dfsdvcasdcvsd
Arjan
Tilburg
J
nieuwegein
goede onderbouwing bij welk product onderdeel past
Website gaf goed aan welk onderdeel ik nodig had voor mijn oven. Snel juiste product geleverd. Na installatie werkt het weer prima.
30 January 2025
remco
Amsterdam
Prima op tijd afgeleverd in een keurige verpakking
Het door mij gewenste onderdeel gemakkelijk op uw website gevonden en werd snel naar mij verzonden.
30 January 2025
Olke
Voorburg
Onderdelen zijn makkelijk te vinden op merk en nummer.
Onderdelen besteld via jullie site en op tijd en netjes afgeleverd.
28 January 2025
Jan
Montfoort
Zeker aan te raden om bij deze website te zoeken
Zelf het internet afgestruind, op zoek naar een passend onderdeel voor mijn magnetron/bakoven. Kon niet slagen, tot ik op Onderdelenplanet.nl stuitte. Waar men aanbood mee te zoeken, waarbij alleen een foto van het typenummer al voldoende was. Resultaat? Goed, bruikbaar advies en bestelling geplaatst. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van het bestelproces en uiteindelijk ben ik nu prima geholpen met wat ik zocht. Kortom, zeer tevreden en een echte aanrader.
28 January 2025
Alphons
Delft
Bestelling en levering zijn prima verlopen.
Bestellen was eenvoudig en levering was conform afspraak.
25 January 2025
Johnny
Aardenburg
Snelle levering, origineel product
Standenschakelaar SMEG KS90AE was defect. Na lezen van de reviews deze bij Onderdelenplanet.nl besteld.
De volgende dag de Standenschakelaar binnen in originele verpakking van SMEG.
Deze in elkaar gezet en waar sommige reviewers elders aangeven dat de standenschakelaar "andersom" is (stand 1 is stand 3) is dat hier niet het geval.
Prima service.
12 January 2025
Richard
Wijdemeren
Alles keurig en op tijd
Na het sturen van het type nummer en serie nummer werden de onderdelen gecheckt en correct verstuurd.
Goed geregeld
Jethro de Langen
Almere
snell geleverd,top
heb extra snijmess.voor mijn Kenwood keukenmaschine bestellt,het werkt prima
Jens-Peter
Zeewolde
snel geregeld
ik ben ontzettend tevreden
Margriet
Hazerswoude
Top webshop!
Snel verzonden, nette prijs en misschien nog het belangrijkste; het past en werkt. Mijn wasmachine werkt weer naar behoren.
Michael
Gouderak
Snel en goed
Mooi assortiment en snelle levering. Dat is wat je wilt
5 January 2025
henk
Beemster
Duur en verkeerde kap
De bezorgkosten waren duurder dan het niet passende voorzet stukje van een scheerapparaat. De bestelling was een plastic voorzetstukje voor een tondeuse. Het vervoer van dit kapje was meer dan 4 x het kapje, en het kapje. Wat ook nog eens niet paste, Niet echt blij
Beveelt niet aan
H J
Purmerend
Reactie van Onderdelenplanet.nl
Geachte H,
Vervelend dat het onderdeel niet past. Wij hebben u inmiddels een mail gestuurd om uit te zoeken wat de reden is dat het niet past.
Update: Klant heeft een product gekocht van een andere typenummer.
Team onderdelenplanet BV
Mark
Siebengewald
Prima bedrijf
Op tijd geleverd en het juiste artikel
Ferrie
Hoek van Holland
Kon makkelijk het onderdeel vinden op de site en het werd super snel geleverd.
10 December 2024
Nawal
Rotterdam
Perfecte service
Snelle reactie, goed advies en snelle levering
4 December 2024
GJ
Enschede
goed product en snelle levering
makkelijk om te bestellen
snel bezorgd , prima service
2 December 2024
Dennis
Zutphen
Een service die aangenaam verbaasde.
Een service die aangenaam verbaasde.
1 December 2024
Freek
Nieuw-Buinen
Goed afterservice!
Helaas werkte mijn bestelde onderdeel niet naar behoren. Nadat ik dit had gemeld werd er gratis een nieuw onderdeel voor mij besteld. Erg tevreden dat ze deze service, zonder in discussie te gaan, hebben geboden.
26 November 2024
Maarten
Amsterdam
Review overzicht
Positief sentiment99%
Heeft een totaal van 2.528 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Onderdelenplanet.nl
Onderdelenplanet.nl is in 2012 opgericht en gevestigd in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van onderdelen en accessoires voor witgoed, bruingoed en electronica apparatuur. Omdat onze webshop al jaren 1 van de betrouwbaarste in zijn categorie is, zijn onze klanten erg tevreden.
Onderdelenplanet.nl is een echt familie bedrijf van vader en zoon. Samen zorgen wij ervoor dat wij het juiste onderdeel bij u in huis krijgen.