Perfecte schoen. Snelle service

Eerste grote wandelvakantie. Ik kwam er kortdag achter dat ik een relatief brede voorvoet heb en smalle hak, dus zo kort voor vertrek nog zulke specifieke schoenen vinden leek me lastig. De Lowa Innovo werden me online aanbevolen maar waren deze week in dikke uitverkoop en daardoor op veel plekken uitverkocht of lange levertijd. Zwerfkei ging niet echt mee met de hoge kortingen maar kon de schoenen wel de dag er na bij mij bezorgen, fantastisch. Ik kan ze nu voor vertrek nog even inlopen, ze zitten als gegoten.

Prima en snelle service

Erg snelle levering

Excellent one stop-shop

Ongecompliceerde website, goede status updates voor bestelling en levering. Snelle bezorging, en de mogelijkheid om duurzamer te verzenden in een schone maar gebruikte doos. Kudos.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Snelle levering, en goed contact hierover

Door de slechte afhandeling door PostNL is artikel niet volgens hun policy op tijd kunnen leveren. Maar geen probleem Zwerfkei heeft hierover gecommuniceerd en snel opgelost

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Prima service en goede producten.

Heb meerdere malen met gemak kwalitatieve producten besteld via de webwinkel.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Product op vooraad, snel verzonden

Fantastisch dat voor een oude Coleman brander dit onderdeel gewoon op voorraad is. Omschrijving op de webshop is duidelijk. Bezorg opties aanwezig bij bestellen online, super geregeld!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Duidelijke website, prima service bij omruilen

Snel en goed product

We zochten een vervangend product voor onze Bo-camp afwasteil, maar dan net iets groter en naden die niet gelijmd waren. Dit product voldeed daaraan.

Altijd Top

Hele fijne outdoor winkel! Altijd alles in huis en top advies. Wij gaan hier al jaren met veel plezier naar toe. Zelfs nu vanuit het verre Twente!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Snel en gemakkelijk kunnen ruilen Veel keuze, goede prijzen

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Goede levering en mooie spullen!

Producten zoals beschreven en goede prijs/kwaliteit. Ook leuk dat er de optie is om je zending te laten leveren in een gerecyclede doos, goed voor de planeet!

Top service!

Gore-Tex jas gebracht voor wassen en impregneren. Paar naden waren loggegaan en zijn netjes gerepareerd. Goede service en snelle en prettige communicatie.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Snelle levering van bestelling en blij met boek "Net over de grens". Een groot assortiment boeken/kaarten over allerlei vakantiebestemmingen en alles op het gebied van kamperen en activiteiten.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Prima service en vriendelijk personeel.

Ik heb al verschillende artikelen gekocht de laatste periode. Ik werd prima geholpen zowel in de winkel als aan de telefoon. Ben erg tevreden over de kwaliteit die geleverd is.

Heel erg goed

Het boekje en de kaart kwamen keurig verpakt aan. Ik ben er heel blij mee.

Snelle betrouwbare levering

Betrouwbaar en snel

Slechte service!

Wilde veertje van €0,50 bestellen, maar moet €4,95 aan porti betalen. Helaas leverde verzoek om het in een envelop te verzenden geen resultaat; briefpost zou te lang onderweg zijn en het was ook niet te traceren. We hebben het over €0,50 !!!

Zie mijnopmerkingen

Ik heb problemen gehad met online bestellen en uitzoeken van producten. Ging niet gemakkelijk. Ook de ideal betaling ging niet zonder moeilijkheden. Later nog via een online mail deze zaken moeten regelen. Slecht.

Snelle levering van Pacsafe portemonee

Snel en juiste product

Snelle levering en service Juiste product en goede kwaliteit

Geheel volgens verwachting

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Alles keurig naar wens geleverd

Bestelling is netjes volgens afspraak snel geleverd

Een zwerfkei in kaarten

Als ik een kaart nodig heb besteld ik ze bij Zwerfkei. Ze worden er niet goedkoper op, net als bijna alles. Verzending als pakket waarvoor getekend moet worden vind ik dan wel weer wat overdreven, mss heb ik zelf iets verkeerd aangeklikt.

Zoals beloofd

Positief