Duidelijke site Wordt goed op de hoogte gehouden van proces Ondanks corona snel in huis

prima in orde, goed advies en grote sortering

prima in orde, goed advies en grote sortering van schoenen die je het beste in de winkel kan passen en kiezen.

erg goed

Ik heb geen verbeterpunten, want het ging allemaal zonder haperingen, gewoon erg goed!

Breed assortiment, snelle levering

Prima keuze aan artikelen, goed dat ik voor hergebruik verpakking kon kiezen, snel geleverd.

levering zoals voorzien

klacht word goed afgehandeld

Heel goed en verzorgt.

Je word goed op de hoogte gehouden en de service is heel erg goed.

Top netjes op tijd

Heel top dat je kan kiezen voor gebruikte dozen. En dat het dan ook nog goed verpakt is. En het product is ook super

Vlotte levering, uitgebreid assortiment

door het uitgebreide assortiment wandelschoenen ben ik bij deze winkel uitgekomen. Pluspunten: snelle levering, optie voor hergebruik verzenddoos, zeer ruim assortiment

alles goed, behalve het inpakken

de administratieve afwikkeling was uitstekend, maar de jas was magertjes verpakt, met het gevaar een snede op te lopen bij het openen van het pakje.

dit is snel werken en gericht op service

De bestelling kwam binnen een dag aan, Het retour werd snel en correct afgehandeld.

Prima service!

snelle, eenvoudige, correcte handelwijze!

Levering was een dag later

De aflevering zo in eerste instantie de volgende dag zijn, maar dit werd een dag later. Kwaliteit van het artikel is prima, zoals we dat gewend zijn bij Zwerfkei.

Mooi vest snel geleverd

En lekker outdoor en thuiswerk van Fjallraven gekocht bij onze favoriete bergsportwinkel. Het best werd snel geleverd samen met de procedure om hem terug te sturen. Dat is niet nodig.

Ruime keus en snelle levering van NL naar B

Gebeld met de klantendienst die mij goed adviseerde voor de aankoop van wandelschoenen. De wandelschoenen dan uitgekozen en via de web-shop besteld op een zaterdag. De dinsdag daarop geleverd in België. Degelijke schoenen - tevreden klant !

Top🏔

Alles ziet er uit zoals verwacht, netjes verpakt en op tijd geleverd. Dank jullie.

Regelmatige update van de bestelling, snelle en correcte levering!

Regelmatig contact ivm leveringstijd. Snelle en correcte levering. Absoluut een aanrader!

uitstekend geholpen

In ben blij met de enorme collectie en de deskundige hulp die ik ervaar bij de Zwerfkei. Ook bij online bestellingen is er heldere communicatie.

Inmiddels een aantal keren besteld bij Zwerfkei: altijd snelle levering. Een keer telefonisch contact gehad en dat was helemaal super 😀

Via chat direct info en product snel in huis

Zag via nieuwsbrief mooie aanbieding voor lichtgewicht GoreTex hardshell. Nog wel een aantal vragen die snel via de chatfunctie op de site werden beoordeeld. Jas besteld in 2 kleuren en 2 maten, volgende dag in huis. Van te voren al aangegeven dat ik er een zou retourneren. In pakket zat al een retoursticker, dus hoefde deze niet zelf uit te printen. Service.

Bestelling en service prima

Snelle levering en top service bij bestellen.

mooi product en klantvriendelijk

mooi product, klantvriendelijk en snelle levering

Ook in deze zware tijd prima service, goede bescherming mbt corona, lof,,,

Zie hierboven

Snelle levering, prima service!

Artikel snel geleverd, retour vlot afgehandeld, contact klantenservice prima!

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden