geweldige service!

Zwerfkei is een prachtige winkel met deskundige medewerkers en de service is fantastisch. Mijn laatste aankoop waren Adidas glazen die besteld moesten worden. Bij binnenkomst werd ik gelijk gemaild en met een klik besteld en de volgende dag in huis. Zwerfkei is voor mij de allerbeste outdoor winkel die er bestaat en er zijn meer mensen on mijn omgeving die er zo over denken.

prima service

vlotte reactie op mail. goed op de hoogte gehouden van status. toen ik mailde dat ik geen bevestiging van ruil kreeg maar alleen van retour werd onmiddellijk gereageerd met excuses en de belofte tekst voortaan aan te passen.

Keurige en snelle levering.

Goede Producten met goede aftersales

Een slaapmatje bij Zwerfkei gekocht. Dit voor een goede prijs. Na een probleem is dit goed opgelost door de klantenservice van Zwerfkei.

Snelle levering, goede prijs

Gemakkelijk te bestellen. Email wanneer het geleverd zou worden. Levering volgens het bericht in de email. Alles dus dik in orde.

Breed assortiment, prettig geholpen

Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Mooie goed voorziene afdelingen

Prima, snelle service!

Bestellen via webshop is zeker in voor herhaling. Duidelijk, snelle levering.

Prima snelle services

Middels de website het verkeerde model besteld en al betaald. Gebeld, uitgelegd. Het geld werd per direct terug gestort!!

Niets op aan te merken

Snelle en correcte levering.

Een hele fijne webshop. Een snelle levering, ook tijdens drukke dagen. Een bedrijf met goede service, klantvriendelijk.

Het was in één zin fantastisch!

Heel duidelijk en goede service

Geen opmerkingen

Goed, snel en zorgvuldig

Glerups-sloffen besteld, prima kwaliteit. Werden netjes op tijd afgeleverd. Fijn dat ik er voor kon kiezen om ze in een gebruikte verpakking te laten versturen - lekker duurzaam !

Perfect geregeld.

Mijn artikel voldoet precies aan de omschrijving zoals afgebeeld.

Correcte en supersnelle levering

Dit was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste bij jullie. Ik ben heel tevreden. Het was een cadeautje, gisteren afgegeven en hij is heel content. Ook bedankt voor de snelle levering.

Correct en to the point.

Netjes te woord gestaan. Uitstekend geholpen.

Duidelijke en zeer volledige website, goede omschrijving van de producten, vlotte service.

Topwinkel !

Mijn bestelling werd vlot en correct geleverd en ik werd prima op de hoogte gehouden over de voortgang van de verzending. Klasse !

Prima ervaring

Snel bezorgd na bestelling, snel geld weer op mijn rekening bij retourzending. Goed telefonisch te woord gestaan bij vragen.

Uitstekende informatie via de e-mails

Uitstekende informatie via de e-mails, levering zoals beloofd en fijn dat er een papieren factuur wordt meegestuurd.

Goed snel geleverd

Beschrijving klopte niet helemaal maar word aangepast. Top product geleverd gekregen bedankt

Zie hier boven

Prachtige sloffen.

Artikel keurig op tijd afgeleverd. Kleur goed, past goed. Dus gewoon goed.

Ronduit super

Fijne website , makkelijk te bestellen en af te rekenen en snelle bezorging en wat ik heel bijzonder vond dat je van het begin tot het eind op de hoogte gehouden word . Kortom zeker voor herhaling vatbaar . Super

Snelle service!

Bezorging direct de volgende dag en netjes verpakt!

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden