vlotte service en hulp aan de telefoon bij bestelling

Het hielp natuurlijk dat jullie het laatste exemplaar (van NL) van de door mij gewenste tent nog in voorraad hadden :-) Maar 30 jaar geleden kocht ik ook een tent bij jullie; mijn ervaringen zijn hetzelfde als toen.

Snelle nette levering en mailing in orde.

heb maar één woord nodig : Gewéldig!!!

Geweldig te woord gestaan door een van de medewerkers. Prima advies!!!

Snel en servicegericht

Mijn aankoop is 1 dag na bestelling al geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Dat getuigt van een uitstekende klantcommunicatie en service.

Zeer snelle en correcte afhandeling.

Heel positief. Bestellen en dag er na geleverd.

Snelle en adequate service. Prima!

Zie boven

Supersnelle levering maar wel veel mailtjes

Online een product besteld, dat is dezelfde dag mijn kant op gestuurd en de volgende dag afgeleverd, prima. Echter: ik heb wel erg veel mail ontvangen over de voortgang. Zelfs al zou het alleen mail vanuit Zwerfkei zelf zijn, dan was het al veel, maar ik krijg ook van de bezorger dezelfde mailtjes, beetje dubbelop. Verder helemaal tevreden.

super

alles perfect

kwaliteit zoals omschreven, snelle bezorging

Goede aanvullende info

Mooi product, goed geholpen

Top bedrijf

Al 35 jaar koop ik hier regelmatig,altijd goede uitleg gehad en nog steeds.

Helemaal goed

Snelle afhandeling, goed product. Verzorgde uitvoering van mijn bestelling

Goede terugkoppeling!

Tot op heden heb ik goede ervaringen met Zwerfkei Outdoor & Travel Centre.

Grandioos

Door slechte bezorging van het 'oude vertrouwde' Postnl, komt de 1e zending 8 november aan en de 2e zending de 9e november. Verzending Postnl heeft er 2 weken over gedaan. Het vertrouwen diende van de zijde van Zwerfkei Woerden te komen door een 2e zending af te sturen. Deze 2e zending retour gezonden CHAPEAU !!!

Ik ben uitstekend behandeld en een hele snelle afhandeling

Superfijn wandeljack geleverd.

Ik was al een tijdje op zoek naar een wandeljack van het Canadese merk Arc Teryx en dan in de juiste dikte, kleur zwart, maat M. Bij Zwefkei precies gevonden wat ik zocht. Ook nog eens snel geleverd.

Ruim assortiment, snelle service

Product zoals beschreven op de website; broek past goed en voldoet aan de verwachting! Zeer snel geleverd, bedankt!

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Goed advies en snelle levering

Fijne service en snelle levering van het. Bestelde.

Bestelde zaken niet op voorraad maar wel door de consument laten betalen.

Bestelde zaken niet op voorraad terwijl de webshop dit wel aangaf. Na betaald te hebben terug gebeld met excuses. Artikel niet meer leverbaar

Snelle en uitstekende service

Snelle en uitstekende service

Snel en duidelijk

Snelle levering. Prima service inzake het proces van de levering. Duidelijke productbeschrijving op de website.

Perfect, snel geleverd en goed service

Ik wil debstellen via internet mar omdat ik in België woonde pakte het formulier mijn postcode niet.Even gebed mewt de winkel en daar werd ik direct snel en geod geholpen, de bestelling was binnen 2 miniten gedaan. Het product werd snel geleverd en netjes verpakt. Helemaal top, vriendelijk bedankt.

Alles was prima!

Goed geholpen in de winkel, maar product in mijn maat was helaas niet op voorraad. Zou besteld worden, perfect geïnformeerd, en afhandeling daarna was ook helemaal prima!

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden