Prima, snelle service

Ik wilde online een jas bestellen, maar systeem haperde op mijn adres, terwijl ik dit wel juist invoerde. Ik kreeg vlot een medewerker aan de lijn, die mijn bestelling via de telefoon opnam. Hij verstuurde direct een betaallink, zodat ik uiteindelijk zonder vertraging mijn jas ontving. Prima service.

toppie

Prime service snelle verzending!

Gewoon goed!

Bezorging op beloofde tijd! 🙏 Blij mee en ook met de sloffen van Glerups waar ik heel goede ervaringen mee heb! 👍

levering is goed, assortiment kan beter

De wit sportbh die ik opnieuw bij Zwerfkei wilde kopen, stond op de site afgebeeld in wit, daar heb ik op geklikt. Bij het bestellen heb ik niet gezien, dat deze in zwart komt, omdat wit niet wordt aangeboden. Dus heb ik hem na ontvangst teruggestuurd en onder begeleiding van de leverancier ergens anders gekocht. Mijn advies is 1 als wit niet beschikbaar is, zou ik dit niet afbeelden op de webshop 2 als wit verkleurt in de winkel, kun je hem toch nog steeds aanbieden op de webshop? In dat geval was beide niet nodig geweest, dus beter voor Zwerfkei en voor de klant. met vriendelijke groet,

Prima en gastvriendelijk.

En nog lekkere koffie ook!!!

Product beloofd/betaling afgerond waarna paar dagen later opeens niet meer op voorraad

Slechte afronding

Besteld en de volgende dag geleverd!

Goede prijs, bestellen zonder account en de volgende dag keurig geleverd. Wat wil je nog meer?

Voorraad onlinewinkel niet actueel

Door mij werden enkele producten online besteld en onmiddellijk middels IDeal betaald. Online status gaf aan dat de producten nog voorradig waren, Schetst mijn verbazing dat na een uur door Zwerfkei mijn bestelling werd geannuleerd omdat de producten niet geleverd konden worden. Hun voorraadstatus bleek niet up-to-date. Aankoopbedrag werd enkele dagen later gestorneerd.

Bezorging prima, product kon beter

Bezorging verliep vlekkeloos. Het product was niet heel goed. Maar daar kunnen jullie niet perse wat aan doen.

Snelle levering met inzicht in het leverproces, uitgebreid assortiment, vriendelijk en deskundig

Het product (Glerups, special edition) dat ik wilde hebben was niet in het assortiment voorradig. Het is bijbesteld en ik ontving het meteen de dag erna, voor een gunstige prijs. Ik ben een gelukkige klant.

Wat een rust

Op het laatste moment een zwerfkeikadobon gekocht via de website. Zou het lukken en op tijd aankomen ? JA ! Ik geef 'm van harte door aan iemand die het verdient en kan gaan genieten bij ZWERFKEI.

Zeer geslaagd!

Veel keus. En heel prettig en deskundig geholpen.

uitgebreid assortiment, goede service en snelle levering

zeer positief. kundig personeel dat de tijd neemt om te adviseren bij producten. uitgebreid assortiment (fysiek en online) en daarbij een snelle service en levering. extra pluspunt in de winkel; het heerlijke kopje koffie

Volledig volgens verwachting

Product en verzending volledig volgens verwachting.

Correcte afwikkeling

Niet passend product eenvoudig te retourneren, geld snel retour op rekening. Order en levering prima verzorgd.

Kan moderner/sneller

Vrijdag besteld, DINSDAG eerstmogelijke levering. Dat kan sneller. Het op de site gekozen bezorgtijdstip is onbetrouwbaar, omdat het door PostNL zelf werd veranderd. Desondanks een fijne winkel hoor, maar digitaal kan eea wat mooier/sneller

Prima webshop

Goede prijzen, snel in huis en gratis retourneren (laatste was voor mij niet nodig)

Volgens afspraak geleverd.

Een goede administrtatieve en logistieke verwerking.

Ik bleek dubbel betaald te hebben doordat ik een error melding kreeg bij de overboeking. De volgende dag kreeg ik al een bericht dat het bedrag terug gestort zou worden. Dit gebeurde heel vlot. De bergschoenen die ik besteld hadden kwamen al de volgende dag na bestelling binnen en na het weer retourneren van 1 paar berg- schoenen werd ook dit bedrag weer vlot terug gestuurd. Top geregeld dus.

prima levering, netjes verpakt, voldoet aan de verwachting

prima levering, netjes verpakt, voldoet aan de verwachting.

Snelle levering, prima communicatie

Snelle levering van de bestelde producten en uitstekende communicatie rond het leveringsproces. Enige minpuntje: als producten (shirts in dit geval) in meerdere kleuren worden aangeboden, is het jammer dat er maar één kleur op foto wordt getoond.

Overzichtelijke website, eenvoudige betaling en snelle levering zonder gedoe.

Heel positief

Binnen twee dagen had ik mijn bestelde artikel binnen.

Snelle bezorging van een goed en juist product.

Alles verliep zeer vlot,bestelling, levering en correct.

Alles verliep zeer vlot,bestelling, levering en correct.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden