PRETTIG!

Makkelijk kiezen, bestellen en betalen. Snel en goed verpakt geleverd, dus heel blij met Zwerfkei!

Mijn bestelling was er supersnel

Na gezoek op Internet vond ik bij Zwerfkei de geschikte tropenblouse met lange mouwen

Supersnelle service met veel zorgvuldigheid

Goede website en makkelijk bestellen. Werd van elke stap in de verzending op de hoogte gehouden. En dat niet alleen, er werd ook aandacht besteed aan het scenario ‘mocht er iets zijn mis gegaan met de verzending’ en hoe dat te melden. Zeer klantgericht!

Ik ben erg blij met mijn aankoop bij Zwerfkei. Mijn Mammut jacket werd snel en correct in goede orde ontvangen.

Vriendelijk en servicegericht bedrijf

Ik zocht iets dat overal uitverkocht was. Hier dus gewoon op voorraad en de volgende dag netjes in huis. Klasse!

Prima geholpen

Ik kon rustig de tijd nemen, personeel weet waar ze het over hebben en is servicegericht.

Fijn dat je online een cadeaubon kan bestellen

Alleen vind ik de verzendkosten wel erg hoog voor alleen een envelop met een cadeaukaart erin.

Snelle service en mooi product

...

Snel en duidelijk

Ik heb 2 paar klimschoenen besteld via de webshop. Alles was duidelijk. Goede communicatie en snelle levering en afhandeling van retour. Geld was snel teruggestort.

Zeker licht maar erg strak in hoes

Ik kreeg ‘m amper uit de hoes, hij blaast daarna niet veel meer op, t is vooral op eigen lucht. Ik moet er nog op slapen maar ben benieuwd of ik ‘m ooit nog ingepakt krijg

Groot aanbod, goede prijzen

Groot aanbod aan kleding + snelle verzending, goede prijzen

Altijd vriendelijk. Altijd naar opties kijken om de klant tevreden te krijgen

Ik wilde sloffen in een bepaalde maar en kleur hebben. Die waren er niet en konden niet besteld worden. Zouden misschien in de herfst er weer zijn. Zijn toch snel geregeld.

prima.

ruime keus. mooie zaak. deskundig personeel. een aanrader.

Haglof overhemd gekocht, dat elders niet meer leverbaar is.

In het voorjaar kocht mijn vrouw een Häglof overhemd bij Zwerfkei in de winkel in Woerden. Perfect hemd, perfecte maat, wel aan de prijs, maar wat wil je met Häglof? Ik kon er nog wel een gebruiken van dit model en begon op internet te zoeken. Het bleek nergens te krijgen. De klantenservice van Zwerfkei benaderd en men wilde voor mij gaan zoeken. Het lukte en ik kon bestellen. Na ongeveer een week de melding dat het toch niet meer leverbaar was en een paar dagen later dat de bestelling wel was gearriveerd. Ik blij, heb de bestelling betaald en de volgende dag was het hemd in huis. Waarom ik dan toch niet hoger geef dan een 7? Vanwege de verwarring over "niet meer leverbaar", "toch gekomen".

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Duidelijke afspraken. Goed product.

Ik werd telefonisch goed geholpen met het uitzoeken van een wandelkaart

Zeer positief

Supersnel en vriendelijk

Supersnel en vriendelijk

Uitstekekend

ik ben goed op de hoogte gehouden van tijdstip verzenden en mijn aangegeven voorkeurstijd is in aanmerking genomen. Product - dat ik al ken van mijn verblijf in de VS - is van gerenomeerde kwaliteit.

Heel dienstverlenend

Er is moeite gedaan om het product dat ik zocht in te halen. Het ging om een voordeling, maar voor mij onmisbaar, product: nieuwe doppen voor mijn Platypus waterzakken. Hartelijk dank Zwerfkei!

Snell goed vertrouwenwekkend.

Gewoon goed

Prima verloop van order, duidelijke communicatie

Alles vlot en goed verlopen Duidelijke uitleg over items en achtergrond op de website. Beter dan websites van concollega's, vandaar mijn bestelling via deze webshop. Enige minpuntje: er zit een vlek in het bestelde kledingstuk. Jammer! Even kijken of ik die eraf krijg.

Een goede en betrouwbare webwinkel

Vrijwel meteen een bevestiging van je bevestiging. Redelijke overzichtelijke site. Het filteren van de producten valt nog te verbeteren. Voor me is het belangrijkste dat ik het product kan laten bezorgen bij een afhaalpunt. Zelfs als de prijs wat duurder is dan de concurrent. Het is een aanrader.

goede webshop

Goede webshop, je wordt op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Zeer klant vriendelijk.

Van de Nordic Walking stokken waren de handschoenen kapot en zijn niet meer verkrijgbaar. wij kwamen bij toeval in de winkel en vroegen de verkoper naar nieuwe stokken en vertelde hem dat de oude handschoenen nergens meer te koop zijn. hij belde naar de leverancier in Duitsland deze had er nog 1 paar op voorraad, een paar dagen later heb ik ze opgehaald.

Snel en adequaat.

Snelle afhandeling.