ze doen wat ze beloven

gewoon rechttoe rechtaan. Spullen besteld, en keurig binnen 2 dagen met post afgeleverd.

Uitstekende service!

De bestelling van mijn nieuwe Tilley Hat verliep aanvankelijk niet goed, omdat ik het verkeerde model en kleur had besteld, eigen fout, niet goed opgelet. Terugzenden zonder extra kosten was een eerste positief punt. Het advies van uw medewerker om snel het goede model en kleur te bestellen was een tweede positieve ervaring. En een goed advies, want het bleek de laatste te zijn! De snelle toezending was een derde positief punt, de volgende dag kon ik mijn hoed al dragen. En de eveneens snelle terugbetaling van de eerste foutieve bestelling was een vierde niet onbelangrijke positieve ervaring. Kortom Zwerfkei, top service!

Gesmeerd

Duidelijk en strakke lijn. Duidelijke rijstijl van een motorrijder.

Snelle reactie, bestelde snel ontvangen.

Prima afgehandeld, mail met bevestiging gekregen en op tijd geleverd.

Echte professionals en alles is verkrijgbaar.

Ik werd nog nooit teleurgesteld bij de Zwerfkei. Echte professionals.

snelle, accurate afhandeling, helemaal in orde!

Fijn dat ook het stadium van verzenden aldoor doorgegeven werd. Product (zijden lakenzak) is prima.

Ruime keuze en snelle levering

Heel veel artikelen om uit te kiezen. Het sorteren ging niet altijd even handig.

hier heb je het snelst de sterkste veters!

...

Webshop die prima functioneert

Nadat ik in de winkel in Woerden kleding heb gepast heb ik vervolgens op internet bij deze winkel de artikelen besteld. Inderdaad, op internet omdat ik in de winkel het gevoel kreeg een nummer te zijn. De webshop functioneert uitstekend. Ontzettend snelle verzending van heel mooie producten.

Prettig contact via telefoon en bestelling snel binnen

Uitstekende service en goed product mirazyme.

Super - Snel & Correct

Perfecte service!

Prima ervaring

De levering was zeer snel: 1 dag na mijn bestelling. De Meindl Safari bleek inderdaad licht van kleur te zijn, zoals afgebeeld op de website. Jammer genoeg geen 1/2 tussenmaten. Bij de info over de Meindl Safari staat Unisex, maar hij is meer voor mannenvoeten gemaakt want valt ruimer dan gewone dames wandelschoenen. Toch gehouden en nu nog zien hoe het wandelen bij de hallux valgus voetknobbels ermee gaat bevallen.

Nog sneller kan niet

Erg verrast dat ik de volgende morgen de bestelling al ontving

Snelle levering, prima service

Een paar Teva sandalen besteld, volgende dag in huis. Na paar dagen gebruik scheurt één van de sluiting af in de zool wanneer ik me misstap. Even gebeld, antwoordnummer gekregen, de dag erop al telefoon 'we mogen ze vervangen, maar...'. Dit specifieke model was er op dat moment niet op voorraad (stond wel in bestelling), dat zou te laat worden voor onze vakantie. Dus werd het aankoopbedrag teruggestort. Diezelfde middag nog was dat een feit. Jammer van dit paar sandalen, maar ik blijf zeker klant!

Helpful, perfect and fast

I order a pair of shoes for my husband. Due to we have some doubt and we made a call to ask before we purchased. The guy who answered the phone is very helpful. We then placed our order online and we get it the next day, everything is perfect and, delivery is fast and we are very happy with the shoes.

Gewoon goed

Ruime keus in het artikel wat ik wilde hebben. Correcte informatie over de bezorging. Zouden nog wel wat webshops een voorbeeld aan kunnen nemen

Deskundig personeel, zeer goede service, ondanks de seizoensdrukte!

Wij hebben onze bestelling laten reserveren om in de winkel af te halen. In de winkel heeft één van de medewerkers de vragen die we bij onze keuze nog hadden beantwoord. Ondanks de vakantiedrukte nam hij hier rustig alle tijd voor en heeft ons een prima advies gegeven. Uiteindelijk met een iets bijgestelde bestelling tevreden weer naar huis gereden. Goed bezig mensen!

Gemak dient de mens

Voor het eerst een cadeaubon bij jullie besteld. Heel gemakkelijk om te doen. De ontvanger was er zeer blij mee. Enige minpuntje is dat ik heb moeten zoeken op jullie website of jullie dit ook verkopen en zo ja, waar ik dit kan vinden. Het heeft even speurwerk gekost, maar toch gevonden.

Goed, snelle afhandeling van de bestelling

Prettige, duidelijke, afhandeling. Ook retourzending en nieuwe bestelling correct en snel afgehandeld. Geen loze beloftes.

Goede telefonische informatie en correcte levering van bestelde.

Zie boven

Blijven toch wel een topzaak!!!

Volgens mij behoort Zwerfkei tot de weinige buitensportzaken die bewust kiezen voor èèn locatie waarop ze wel bijna alles in de zaak hebben. Toen mijn per internet bestelde slaapmat niet bleek te zijn wat ik ervan had verwacht, toch maar naar toe gegaan. Daar zonder problemen matje in kunnen ruilen, top voorlichting en blij weer naar huis :-)

online bestelling van moeilijk te vinden producten snel ontvangen

Desondanks ik in België woon, heb ik mijn bestelling de volgende dag ontvangen. Het ging over drie specifieke Alpenvereinskarte die zelfs ter plaatse niet altijd gemakkelijk te vinden waren. Dus top dat ze op stock lagen bij de zwerfkei en ik ze de volgende dag in ontvangst kon nemen.

Prima service, prima retour regeling.

Deskundig met top service

Deskundige en geduldige hulp bij keuze bergschoenen. Professionele verkopers die met een glimlach telkens nieuwe stapels schoenendozen halen en goed doorvragen om zo tot juiste keuzes te komen. Prettig om tussendoor een paar keer drinken aangeboden te krijgen. Sowieso top dat er gratis drinken te verkrijgen is en dat toiletten in de winkel aanwezig zijn. Ook bij de andere producten lopen overal voldoende dienstverlenende en deskundige medewerkers rond.

Alles perfect

Ik heb met zwerfkei alleen maar goede ervaringen!!

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden