Voor de eerste keer bestelling per post .... helemaal goed

Gewoon prima

Snel geleverd. Goed verpakt en goed op de hoogte qua levering.

Goede service: duidelijk en snel

Deze keer een bestelling via de webshop. Op de site is veel informatie te vinden. Als klant wordt je na je bestelling goed op de hoogte gehouden van je order en je merkt dat er alles aan wordt gedaan je bestelling snel en op een goede manier te verzenden. Dank!

Goede website. Let op laatste editie kaarten.

Ik heb goede ervaringen in Woerden en heb nu via de website een aantal dingen gekocht, waaronder een topografische kaart. De bezorging was snel, maar de kaart bleek 7 jaar oud te zijn. Slordig! Bij navraag bleek er geen nieuwe editie voorradig. Die bleek er bij een andere zaak wel te zijn (1 jaar oud).

goed product en service alleen extreem veel bestelstatusmail

Service en product zijn prima maar ik heb al met al bijna 10 mailtjes gehad over de status van de bestelling zowel van zwerfkei als van de vervoerder. Informatie is prima maar dit is te veel.

Goede service en ze staan jou netjes te woord.

Wel jammer dat het product op was

Vlot, snel en correct

goed advies en klant vriendelijk

Mooie winkel met groot assortiment. Deskundig en vriendelijk personeel.

Super snelle levering tegen een uitstekende prijs

Wel een erg grote doos gebruikt voor de verzending voor iets dat ook door de brievenbus kan.

Vlotte en correcte verwerkung

Nooit gedacht dat ik zo kort voor mijn vertrek nog aan jet juiste onderdeel zou geraken. Gewoon in voorraad bij hen en de volgende dag geleverd. Schitterend werk!

Site oogt zeer professioneel.

Zeer correcte communicatie via mail. Snelle levering.

Kennis van zaken, goede service en snelle levering

Ik had advies gevraagd over een aantal dingen. Goede terugkoppeling gehad waarin producten werden geadviseerd die ik nodig had. Niet de duurste die ze hadden maar wel de beste voor mijn toepassing. Daarnaast een snelle levering. Super tevreden.

TOP

Ik heb vaker bij Zwerfkei kaarten of boekjes besteld en altijd voldoen die dik aan mijn verwachting.

Hele snelle leveering van de bestelde wegenatlas

Hele snelle levering!

Ik wist dat de klimhelm te koop was, maar hij stond nog niet op de website. Gebeld en dezelfde dag werd het in de webshop gezet.

het bestelde item is moeilijk leverbaar (wordt bijna nergens aangeboden), maar ik had het op de beloofde dag in huis!

Prima service, ook bij vragen via email snel reactie.

Prima service, ook bij vragen via email snel reactie.

Goede spullen en snel geleverd

Goede spullen en snel geleverd. Klein minpuntje: de plakresten van verwijderde prijsstickers op diverse artikelen.

Alles op voorraad

Was op zoek naar diverse artikelen en vooral het fietsjack van Gorewear Goretex in de maat m en de kleur geel. Dit jack was gewoon op voorraad. Dit is voor mij absoluut het beste fietsjack ooit voor extreme weersomstandigheden. Windkracht 4 tegen bij 1,3 graden in Noorwegen. Nooit nat en koud gehad dankzij de bescherming van deze jas. Twee laagjes eronder en was fantastisch.

Prima service en uitstekende info.

Het product is van goede kwaliteit en de service en info was prima.

snelle service - goede produkten - vriendelijke mensen

snel geholpen met een telefonische product vraag en zelfde dag als bestelling verstuurd. top

Heel vriendelijk en méédenkende personeelsleden!!

Ik had diverse vragen over een product. De medewerkers hadden alle tijd voor me om dingen uit te leggen en gaven me alle tijd zelf het product te testen (een slaapmatje). Ik verliet de winkel met meer handige producten dan op mijn boodschappenlijst stonden. Niet omdat ze mij waren 'aangesmeerd' zoals in veel winkels gebeurt. Maar omdat het personeel écht met me meedacht over wat in mijn specifieke geval een handige mogelijkheid zou zijn. Echt een geweldige service! En een mooie winkel, ik kom zeker terug!!

Fijne winkel, goed en deskundig geholpen!

Na lang zoeken bij concurrent bedrijven bij Zwerfkei uitgekomen. Wat een geweldige winkel! Hier word je nog echt goed geadviseerd en geholpen. Een aanrader voor iedereen.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden