Pluspunten
Deskundig, persoonlijk vriendelijk en meedenkend. Prachtige winkel.
Pluspunten
Breed assortiment
VerbeterpuntenTeveel mails waar mijn product is. Ook nog dubbel omdat postnl ook nog berichten stuurt. Zaterdag bestellen, dinsdag ontvangen is goed genoeg, maar niet de bij anderen gehnteerde standaard.
Pluspunten
Goede merken en bestellen is eenvoudig en overzichtelijk. Binnen twee werkdagen hadden we onze bestellingen en retourneren is echt goed geregeld. Geen gedoe en geld wordt binnen enkele dagen teruggestort.
Pluspunten
Snel en duidelijk.
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd, duidelijke mails
Pluspunten
Snelle service, ik heb een cadeautje besteld en deze werd gratis ingepakt met een leuk handgeschreven tekstje erbij (wat ik zelf had bedacht). Super leuk!
Pluspunten
Vlotte levering, goede informatie via internet/email.
Pluspunten
Snel en nauwkeurig
In de winkel krijg ik na lang wachten het bericht dat het product niet beschikbaar is. Online blijkt het product er wel degelijk te zijn. Ik heb het toch maar bij jullie besteld.
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende service
Pluspunten
Goede, duidelijke en correcte afhandeling van mijn bestelling
Pluspunten
Snelle service. Goed product.
Pluspunten
Goed aanbod van outdoorkleding. Wat op voorraad is, heb je de volgende werkdag in huis.
VerbeterpuntenRetour-artikelen zijn snel, eenvoudig en gratis aan te melden via de Retour-pagina, maar een link naar deze pagina is haast onvindbaar op de site.
Pluspunten
Door een fout mijnerzijds, werd de bezorging van mijn bestelling vertraagd. Zwerfkei was telefonisch goed bereikbaar. Ik werd uiterst correct te woord gestaan en ben heel goed geholpen met hun oplossing.
VerbeterpuntenBij het afronden van mijn webestelling gaf ik een verkeerde combinatie van huisnummer en postcode op, deze werd geaccepteerd, waardoor de aflevering vertraagd werd. Wellicht kan deze ‘bug’ uit het bestelsysteem gehaald worden.