Pluspunten
Snelle en correcte service
Pluspunten
Werd opgebeld dat een product niet opvooraad was , voorstel was ander prouduct . Kreeg het verschil terug . Heel vriendelijk geholpen .
Pluspunten
Snelle , vlotte afhandeling bij verkoop
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Online bestelling: Snelle en vriendelijke reactie op mijn vragen via chat. Werd direct gebeld omdat de vragen te specifiek waren, kreeg snel een collega specialist a.d telefoon. Goede specifieke info ontvangen waardoor ik direct online bestelling heb gedaan. Top!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
altijd goede zorg en fantastische collectie
Pluspunten
snelle levereing!!!
Pluspunten
Zeer goed advies (backpacks + wandelschoenen), mooie en sfeervolle winkel (schildpadden!), uitgebreid assortiment, goede website, vriendelijk en geduldig personeel
VerbeterpuntenWebshop werkte niet, kon mijn bestelde product niet laten leveren, was snel opgelost na een telefoontje. de outdoorkleding vind ik helaas erg prijzig.
Pluspunten
Uitgebreid gamma, correcte levering, men wordt constant geïnformeerd over de status van de levering.
VerbeterpuntenPartner Buckaroo heeft geen al te goede reputatie bij de consumentenorganisaties, hoewel deze transactie vlekkeloos is verlopen.
Pluspunten
duidelijk, vlot, correct
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
snel antwoord
Verbeterpuntenverzendkosten voor enveloppost invoeren
Pluspunten
goed assortiment artikelen, goede service, snelle levering bij online bestelling
Pluspunten
Mooie produkten!
VerbeterpuntenIk zou willen dat de winkeloppervlakte wat ruimer was. Er is zoveel op de vierkante meter
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis. En tussendoor word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en pakketje. Prima!
Pluspunten
Zeer klantvriendelijke duidelijke retour service en snelle afhandeling
Pluspunten
Prima afhandeling
Pluspunten
Terwijl veel 'outdoor' bedrijven in vergelijking met de vrije buiters ed, dure investeerders-campingshops worden zonder ervaringsdeskundigen, blijft zwerfkei, zei het immer nkbv gelieerde en een wat elitaire club waar het wat mag kosten, wel een erg fijn materiaal en uitrusting eiland waar gewoon alles is en men ook daadwerkelijk echt weet waarover men het heeft.
VerbeterpuntenDe tijden dat men met minimaal nodig geachte meinel Perfects de alpen in duikt zijn definitief voorbij. Nederland gaat echter nog voor degelijkheid. En dus zal de weegschaal niet vaak erbij gepakt worden. Zo ook op de website worden nauwelijks gewichten vermeld en maakt dat kiezen lastiger is. Immers wat is lichtgewicht bij 600 gram waterdicht ten opzichte van lichtgewicht bij 200gram met zelfde functionaliteit? Maar alleen termen gebruiken voegt niets toe aan de bewust wording dat met 20 kg de pas over lopen echt geschiedenis is. Het ook met 7 kg incl slaapzak, tent, en kledij, kan zonder aan functionaliteit of veiligheid in te boeten. Dus een keuze optie voor 'lichtgewicht', een filter of sorteer functie op gewicht zou héél prettig zijn en bijdragen aan deze bewustwording, het zou een concurrentie verschil maken met andere shops en is het mogelijk producten nog beter kunnen vergelijken en te kunnen kiezen bij Zwerfkei.
Beste klant, Bedankt voor uw positieve review! Wat betreft de gewichten: dit vinden wij uiteraard erg belangrijk en in onze optiek komt dat ook duidelijk terug op de website. Er is een mogelijkheid tot filteren en sorteren op gewicht op de overzichtspagina's en het staat bij de meeste artikelen bij de specificaties. Bovendien is een een 'ultralight pagina' waar wij specifieke lichtgewicht-artikelen verzamelen (https://www.zwerfkei.nl/collecties/ultralight). Wellicht is het e.e.a. niet duidelijk aangegeven op de site? Dan horen wij dat graag, zodat we daar nog wat aan kunnen verbeteren. Met vriendelijke groeten, Miriam
Pluspunten
Ik was onder de indruk van de efficiëntie, communicatie en klant vriendelijkheid van de Zwerfkei mensen. Ik ben zeer tevreden hierover.
Pluspunten
Mooi assortiment van Fjallraven, voorraadbeheer zichtbaar voor de klant, zeer snelle levering en de voortgang vd bestelling is te volgen. Graag tot een volgende bestelling !
Pluspunten
Vlotte levering, netjes verpakt en duidelijk over aflevering.
Pluspunten
Grote keuze, verrassnede indeling van de winkel en ruim assortiment.
VerbeterpuntenPersoneel meer laten meedenken over keuze mogelijkheden. Bezorging via post nl was dramatisch, 2 × werd een tijdstip aangekondigd voor bezorging maar beide keren was men veel vroeger dan aangekondigd waardoor beide keren gemist.