Pluspunten
duidelijke vlotte internetsite grote keuze
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke bestelsite. Snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe origineel verpakking van Thermos graag erbij leveren
Pluspunten
Prima snelle levering en heldere informatie
Te veel emails ivm bezorging. En van Zwerfkei en van bezorger. Een beetje dubbel op
Pluspunten
Ben in de winkel fantastisch geholpen met de aanschaf van wandelschoenen. Meestal heb ik wel 'inloopproblemen' met nieuwe schoenen, maar dit keer lopen ze meteen als pantoffels!
VerbeterpuntenIk bestelde later online drie paar wandelsokken in drie kleuren. Kreeg 3X dezelfde kleur geleverd. Zonder vooroverleg. Niet belangrijk genoeg om e.e.a. terug te sturen, maar dat had beter gekund.
Pluspunten
Snel en goede levering Nette afhandeling na klacht
VerbeterpuntenCommunicatie via telefoon kan beter.
Pluspunten
Snelle, verzorgde verzending. Goede track & trace
Pluspunten
Alles positief, ik heb gebeld en had een zeer prettige interactie met 2 dames, en toen het product besteld wat meteen kwam, en het retour proces is tot zover ook gemakkelijk gegaan. Ik had alleen een iets andere wens mbt het produkt maar dat werd nog niet eerder duidelijk.
VerbeterpuntenMisschien iets duidelijker maken dat het inderdaad om een drinkFLES gaat, geen beker. Een beker heeft een wijde bovenkant om uit te drinken.
Pluspunten
Zeer behulpzaam in een chatsessie op de website. Zeer klantvriendelijke retour procedure. Mooie softshell gekocht die ik elders niet kon krijgen.
Pluspunten
Assortiment Service
VerbeterpuntenProductinfo op website
Pluspunten
Goede communicatie, goede bereikbaarheid.
Pluspunten
- Snelle levering - E-mail notificaties over het pakketje
Verbeterpunten- Geen
Pluspunten
Bekend, vertrouwd, ruime keuze, veelal vakkundig en vriendelijk personeel
Verbeterpunten- prijs :-), het is als een snoepjes winkel,
Pluspunten
ben zeer goed geholpen door casper
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
Ik had een GoreTex jas besteld die in de Sales was. Bleek dat deze toch niet (meer) aanwezig was. Zwerfkei belde me meteen op om dit uit te leggen en alsnog de jas, nieuw van de leverancier, te leveren tegen de afgesproken prijs. Klantvriendelijkheid is top. Winkel en assortiment is prachtig.
Pluspunten
Snelle levering van producten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Nog nooit iets gekregen dat niet voldeed aan de beschrijving en dus de verwachting. Enorm assortiment, goede, ook minder gangbare artikelen.
Pluspunten
Goed wekende website. Mooi assortiment. Scherpe prijzen. Goed verpakt.
VerbeterpuntenWel heel veel mailtjes m.b.t. afhandeling order.