Pluspunten
Snel geleverd en door het hele proces heen netjes op de hoogte gehouden!
NEE
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering Goede after sales
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten die ik gekocht heb.
VerbeterpuntenBij sommige artikelen staat minder informatie zoals bv gewicht of afmeting
Pluspunten
Hele prettige ervaring met behandelen klacht betreffende kapotte schoenen. Heel kundig en vriendelijk personeel echt een topbedrijf !
Pluspunten
Top: mooi ingepakt met leuk kaartje zonder meerkosten.
VerbeterpuntenLevering was niet supersnel, maar toch voldoende
Pluspunten
Persoonlijk, vriendelijk, direct helpend
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
Mijn bestelling bestond uit 2 wandelkaarten die in een enveloppe als pakket zijn verzonden. Dit had ook gewoon per post door de brievenbus gekund. Donderdag besteld, had vrijdag geleverd moeten worden. Dit bleef ergens hangen en zou zaterdag komen. Zaterdag melding gehad dat het pakket vertraagd was. Levering op maandag. Op maandag inderdaad geleverd, door pakketbezorger in de brievenbus gestopt.
Beste Arie, Helaas had PostNL donderdag en vrijdag ongewenste vertraging. Hierop is door ons actie ondernomen waardoor de bestelde pakketten alsnog maandag geleverd konden worden. Onze excuses hiervoor. Alle webshoporders worden via een pakketzegel opgestuurd, hierdoor zijn de pakketten traceerbaar. Bewust is er kozen om geen handtekening voor ontvangst te vragen waardoor het pakket gewoon door de brievenbus past. Veel plezier verder met de kaarten! Met vriendelijke groet, Miriam
Pluspunten
prima geholpen.
Pluspunten
klantvriendelijk - kundig personeel veel keus in kwaliteitsmerken mooi circuit je kan rustig de tijd nemen
Pluspunten
Goed assortiment. De service- / webafdeling communiceert duidelijk
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
Pluspunten
één artikel bleek niet leverbaar, binnen een uur werd ik gebeld om een oplossing te bespreken. alternatief product besteld, minder kosten werden direct verrekend. kreeg duidelijke factuur en snelle levering.
VerbeterpuntenVoor het pakketje moest getekend worden, dit kan soms lastig zijn omdat je niet altijd thuis bent en dan is bezorgen bij de buren beter.