Pluspunten
Bestelling keurig op tijd afgeleverd, goed verpakt, nog wel een vraag gesteld over de door mij net aangekochte wandelschoenen waar vrij direct en goed op gereageerd werd, kortom een zeer klantvriendelijke benadering !!!
VerbeterpuntenGeen enkele !
Pluspunten
Mijn online bestelling verliep erg vlot en werd snel afgehandeld. Aangezien ik tot op vandaag geen problemen ondervond, kan ik onmogelijk iets zeggen over de nazorg en/of garantie.
Pluspunten
zeer snelle, goeie service en afhandeling van bestelling.
Verbeterpuntenonline bij alle producten duidelijke foto's en omschrijving plaatsen.
Pluspunten
Ik kom hier al jaren. Altijd goed geholpen. En een volledig aanbod.
Voor een bestelde landkaart betaalde ik 12.95. In de winkel uit zelfde serie kaart gekocht was 8.95. Bovendien zijn de verzenkosten te hoog, zijn niet in verhouding met het gewicht.
Beste klant, Bedankt voor uw reactie. Spijtig te horen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. De topografische kaarten kunnen qua prijs verschillen als de inkoopprijzen bij onze leverancier wijzigen. Deze prijswijzigingen voeren wij bij boeken en kaarten alleen door bij nieuwe binnengekomen producten, waardoor u als klant kan profiteren van de 'oude' prijs. De verzendkosten voor een track and trace-zending zijn standaard. Wij willen graag dat u kan zien waar uw pakket zich bevindt en aangeboden wordt. Dit kan alleen met deze track and trace zending. Deze komen ook gegarandeerd aan, wat bij een brievenbus-zending niet zo is. Met vriendelijke groet, Miriam
zo nu en dan een extra sale helpt mensen over de drempel.
Beste Familie!, Leuk van u te horen dat u weer terug bent gekeerd naar het vertrouwde Zwerfkei! Wij hopen uiteraard dat u ook dit keer weer lang onbezorgd kan genieten van uw gekochte spullen. 2x per jaar hebben wij een uitverkoop-periode waarin de zomer- of wintercollectie wordt uitverkocht. Met vriendelijke groet, Miriam
Pluspunten
kennis personeel, aanbod artikelen. Komt verzendtermijn webshop na.
VerbeterpuntenPersoneel niet allemaal even behulpzaam, soms lang wachten voordat geholpen wordt (vaak met andere klanten bezig)
Pluspunten
Het desbetreffende artikel op voorraad levertijd 3 dagen. Vrij lang onderweg
VerbeterpuntenDingen die onder de 5 euro die in een enveloppe passen ook in envelop versturen scheelt verzendkosten afnemer.
Beste Pieter, Bedankt voor de reactie! Ik heb het nog even nagekeken, de bestelling is bij ons op maandag verzonden en bij u op woensdag aangeboden. PostNL levert 99% van de orders binnen 1 werkdag. Helaas kan het weleens voorkomen dat er een dag vertraging in zit. Al onze pakketjes worden met Track & Trace code verstuurd. Dit om ervoor te zorgen dat het pakket altijd traceerbaar is en zeker bij de klant aankomt. Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Miriam
Pluspunten
Zeer snel geleverd, prachtig stel schoenen ontvangen
Pluspunten
Prima product, snelle levering.
VerbeterpuntenOp een achterbakse manier hoge kosten voor achterafbetalen in rekening brengen. Via orderbedrag in plaats van factuurbedrag kosten in rekening brengen. Nooit meer, pas op voor dit soort praktijken!
Inmiddels hebben wij contact opgenomen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groet, Miriam
Pluspunten
Ze hadden niet wat ik nodig had en wat ik besteld heb via de website maar ze hebben het netjes opgelost.
Pluspunten
Snelle levering in goede verpakking. Top produkt!
Pluspunten
Heeft een product dat ik elders niet kon vinden. Ik werd gebeld om met me te overleggen wat ik wilde toen het bestelde product niet aanwezig bleek te zijn.
VerbeterpuntenVoorraad op website sloot niet aan op de werkelijk aanwezige voorraad. Zorg dat dit wel het geval is.
Pluspunten
We werden erg goed geholpen door Eric.
Verbeterpunten-