Pluspunten
Professioneel personeel met kennis van zaken, voldoende assortiment
Pluspunten
'S Middags besteld, volgende dag al in brievenbus. Prima
Pluspunten
Eigenlijk alles
Pluspunten
Kennis, voorraad en flexibiliteit
Verbeterpunten?
Pluspunten
snelle levering, goede afhandeling
Wij zijn al jaren klant en vroeger kwamen we veel in de winkel. Sinds we een hond hebben die slecht alleen thuis kan zijn, is dit niet meer mogelijk en moeten wij helaas uitwijken naar collega winkels in dezelfde branche waar wel honden toegelaten worden.
Pluspunten
Ik wil mijn complimenten uitspreken over de service die ons werd geboden toen we in Spanje er achter kwamen dat wij een fietsboekje onbegrensd fietsen van amsterdam -barcelona deel 2 vergeten waren mee te nemen. Toen het niet lukte om dit online te bestellen heb ik de zwerfkei gebeld en degene die ik gesproken heb heeft er persoonlijk voor gezorgd dat het naar onze hostal in Barcelona is gestuurd. Do 13/7 bsteld en di 18/7 hebben wij het al ontvangen...helemaaa top, dit vinden wij service!!!
Pluspunten
mooie site en makkelijk online bestellen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Geweldige snoepjeswinkel voor de buitensporter
VerbeterpuntenKwaliteit kent een prijs.
Pluspunten
Ik was blij met de communicatie. Iets was niet voorradig, maar dit werd goed gecommuniceerd en verschillende opties werden voorgesteld. Vervolgens adequaat geleverd. Ik vind dat een goed emanier van meedenken.
Pluspunten
- zeer behulpzaam!! - komt afspraken om terug te bellen meteen na - ik heb de bestelling nog niet ontvangen, maar die zal zeker komen
Pluspunten
Snelle verzending
Pluspunten
Nadat ik ze eenmaal aan de lijn het is het probleem snel opgelost. Klantgericht en vriendelijk
VerbeterpuntenZorg ervoor dat een online betaling niet fout kan gaan. Plak geen prijsstickers op artikelen die je er (vrijwel) niet vanaf kunt krijgen. Bij artikelen die online besteld worden ook niet nodig.
Excuses dat het is mis gegaan tijdens uw bestelling. Wij zijn geen webshop. Wij zijn een winkel met een webshop. Wat inhoudt dat al onze artikelen zijn geprijsd en beveiligd. De prijsjes die wij gebruiken zijn, vanwege veiligheidsredenen, niet gemakkelijk te verwijderen. De prijsjes zijn thuis te verwijderen met stickerverwijderaar.
Pluspunten
Bestelling keurig verwerkt en op tijd geleverd.
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke navigatie op de site en vlotte levering conform berichten
Pluspunten
Iets online besteld. Snelle levering!
Pluspunten
Betrokkenheid, direct afhandelen, persoonlijk afleveren
VerbeterpuntenZorgen dat pakket in 1 keer goed verstuurd wordt.
Pluspunten
- Breed assortiment - Buzzer-systeem voor oproep personeel schoenafdeling - Koffiehoek
Verbeterpunten- Klantvriendelijkheid personeel. De winkel heb ik twee keer bezocht. Tijdens mijn beide bezoeken werd ik geconfronteerd met ongeïnteresseerd en niet-klantvriendelijk personeel. Eenmaal tijdens de aanschaf van een rugtas. De andere keer aan de kassa. - Bij de schoenen worden duidelijk de verschillen aangegeven. Wat is voor welk terrein geschikt. Wellicht ook een idee om dit voor de kleding te doen. Voorbeeld bergwandelaar, alpinist, etc. Hoe maak je kledinglagen, type broek, jas, etc.
Beste Olaf, Bedankt voor uw reactie! Jammer dat u niet geheel tevreden bent over ons personeel. Graag leren we hiervan en proberen ons te verbeteren. De tip voor de kleding nemen we ook mee, hoewel het heel lastig is om voor alle takken van sport een combinatie te verzinnen. Over het algemeen werken we met het lagen-systeem. Ons personeel kunt u daar alles over uitleggen. Ook op onze site staat al de nodige informatie die u zelf alvast kunt bekijken: https://www.zwerfkei.nl/keuzehulp/kleding_1 Met vriendelijke groet, Miriam
Hetzelfde T-shirt stond met 2 verschillende prijzen op de website. Ik heb natuurlijk de goedkopere gekozen. Ik denk dat hij goedkoper was omdat het stiksel op één plek niet zo netjes was. Ik heb dit niet vermeld zien staan op de website, dat zou wel een verbetering zijn.