Pluspunten

heldere website, goede service, perfecte afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle levering

Controleer je product voor versturen. Mijn bestelling had 2 lege batterijen. Na montage deed het dus niet. Was teleurstellend. Keurig opgepakt door Zwerfkei!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ben niet in winkel geweest, besteld via website. Vandaar een 6 omdat ik het niet kan beoordelen.

Website komt niet professioneel over. Werkt slecht op bijv. iPad. Niet overIchtelijk, rommelig, slechte zoekengine.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

nette, verzorgde winkel

helaas niet zo'n goede ervaring: in winkel geweest, product was niet op voorraad in bestelling gegeven zou bericht krijgen per mail en sms wanneer product binnen was, wat schetst mijn verbazing als ik weken later de website nog eens bekijk en zie dat mijn product in bestelling leverbaar is terwijl ik als eerste bericht zou krijgen, vreemde gang van zaken. ik heb erover opgebeld, foutje en excuses maar ja het kwaad was al geschied; erg slordig daarom maar net een voldoende.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke dame aan telefoon die meedacht en ging kijken wat er dan nog wel op voorraad en leverbaar was

Besteld produkt bleek niet leverbaar gelukkig maar want het bleek ook als verkeerde kleur besteld (foto op website correspondeerde dus niet met produktnr. (zwart ipv geel) De maat was helemaal niet leverbaar

Pluspunten

Snelle levering en goede bereikbaarheid klantenservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering was snel en conform afspraak.

Ik heb de vaude cycle 28 gekocht. Bij dit product was de kleuromschrijving onduidelijk.Kleur was alleen met een code aangegeven (code 40 of 31) i.p.v. met de kleuren van de tas bijv. zwart/grijs. Ik moest uit de afbeelding afleiden welke kleur bij welke code hoorde. Waarbij maar bij 1 kleur de code vermeld stond en bij de andere weer niet. Kortom erg onduidelijk. Het heeft mij wat tijd gekost om zeker te weten dat ik de juiste kleur bestelde.

Pluspunten

De winkel is een voorbeeld hoe je in een relatief kleine ruimte een mooie reis kan maken langs een enorme hoeveelheid verschillende artikelen van de merken die er toe doen in de buitensportwereld.

Pluspunten

ruim assortiment ook op het gebied van UV-protectie +50

Pluspunten

Snelle levering van bestelling en ruim assortiment van kwalitatief goede producten.

Pluspunten

Zeer vlotte en gratis bezorging

Momenteel geen

Pluspunten

Weinig ervaring, maar superblij met de geweldige sandalen van Teva

Pluspunten

bestelling snel afgehandeld; daarna ruiling ook supersnel

meer aanbiedingen

Pluspunten

Ook al hadden ze mijn product niet meer.. keurig te woord gestaan en goed alternatief aangeboden.. keurig

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Pluspunten

Buitensport specialist

PayPal betaling mogelijk maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fijn dat ik werd gebeld over alternatief voor mijn bestelling die dezelfde dag nog werd verzonden!

Pluspunten

Tien minuten nadat ik besteld had, kreeg ik al een mail dat mijn bestelling gereed was. De volgende dag had ik de spullen keurig verpakt in huis. Verzending is gratis boven de 30 euro en artikelen retourneren is altijd gratis! De afhandeling van mijn retour ging erg snel en ook het geld stond de volgende dag al weer op mijn rekening.

Bij een aantal andere winkels waren de sandalen die ik besteld had afgesprijsd maar helaas niet bij Zwefkei terwijl het toch echt een zomerartikel is en de sale in volle gang is.

Pluspunten

Zeer duidelijke website. Snelle service, correcte levering.

Tot nu toe geen. slechts éénmaal een bestelling geplaatst.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden