Pluspunten

prima snelle service. Kado was ook nog leuk ingepakt.

geen

Pluspunten

Snelle reactie op eventuele vragen. Klantvriendelijkheid top. Flexibel

Pluspunten

Snel en vriendelijk gemeld dat het product niet op voorraad was en meteen geld teruggekregen.

Pluspunten

zie waardering hierboven

Pluspunten

Behulpzaam. Goede adviezen.

Pluspunten

Goede en snelle communicatie.

Pluspunten

Supersnelle levering, ik had nergens de Lowa lady 3 gtx gevonden in mijn maat, geweldig blij heeft u me gemaakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zwerfkei is een mij bekend klassieke en prima buitensportzaak, met als fysieke winkel een prettige inrichting. Altijd prettig om te winkelen. De webshop leverde heel erg snel, binnen 24 uur.

De interface moet aangepast worden. Ik bestelde een MSR Whisperlite Universal Combo; naar bleek moest ik op de site bij het dropdownkeuzemenu **maat** aangeven of ik voor de Combo met of zonder brandstoffles koos. In de beschrijving van de productpagina stond overduidelijk dat de combo **met** brandstoffles werd geleverd. De standaard keuze (dus als je niets koos/niet bewust was van de keuzeverplichting **maat**) was ZONDER fles. Dit is suf. Een benzinebrander die ook gas kan branden kopen voor €150 met alleen de mogelijkheid gas te branden is vreemd. Die branders heb je al voor een paar tientjes. Wat ik heel vervelend vond was dat degene die ik hierover aan de telefoon kreeg mij de indruk gaf dat ik iets verkeerd had gedaan (wat sec gezien ook zo was), terwijl het een ontwerpfout is van de site. Bij hardware zoals een brander moet je geen keuzevak **maat** maken maar bv **uitvoering**.

Pluspunten

snel goed assortiment

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op mijn bestelling, waarvan enkele zaken toch niet meer voorradig waren.

Pluspunten

Groot assortiment, Eenvoudig bestellen en snel geleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service bij gebreken van het materiaal, ook in situaties waarbij gebreken later ontstaan bij gebruik van materiaal.

Nog een filiaal....zodat bereikbaarheid verbetert

Pluspunten

Goede webstek Snelle levering Prima product

Pluspunten

Goede website

Pluspunten

Producten waren op voorraad en werden razendsnel geleverd. Prima!

Pluspunten

orima en snel

Pluspunten

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site. Snelle levering. Goede berichtgeving.

Geen; prima zo.

Pluspunten

Goede, snel service. Mooie producten

Pluspunten

Zeer vlotte en correcte afhandeling.

Pluspunten

Mijn bestelling is in goede orde en snel aangekomen. Ik ben keurig en uitgebreid op de hoogte gehouden van bestelling tot verzending. De website is erg mooi, volledig en duidelijk. Aan de ene kant is het zakelijk zoals het moet en aan de andere kant heel vriendelijk en uitnodigend (ik denk vooral aan de webpagina "Zwerfkei: de winkel"). Leuk gedaan, een 10+!

Pluspunten

via webshop zoals vaker snelle levering en netjes verpakt met duidelijke info omtrent factuur en retour

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden