Pluspunten

Door een foutje op de site kregen wij de verkeerde kleur toegestuurd. Onmiddellijk werd aangeboden dit kosteloos om te ruilen. Prima opgelost. Prima en vriendelijke service!

Pluspunten

Ruim assortiment. Retourneren zonder kosten afzender. Afspraken worden keurig nagekomen. Problemen direct opgelost. Goed advies via de mail.

De artikelen zijn net zo duur als elders. Mag goedkoper dus. Maar als het dan toch dezelfde prijs is als elders, kies ik voor Zwerfkei.

Pluspunten

Een fantastische werkneemster, mijn buurvrouw, was bereid het bestelde mee te nemen, dus toch klantvriendelijk, ook al was het een "webbestelling".

Pluspunten

Snelle levering en ruim keuze

Pluspunten

Ik werd gebeld over de kleur van de broek die ik besteld had.

Hou de prijs van de concurrenten in de gaten.

Pluspunten

Ruime keuze, goede toelichting bij de artikelen. Snelle levering, maar niet de allersnelste.

De internetpagina "retourneren" werkt niet als meer dan 1 verschillende artikelen hebt besteld; alleen het eerste artikel kan worden geretourneerd. Sowieso verdient de site extra aandacht qua logica en schermafhandeling (bijvoorbeeld het verlagen van het aantal van een besteld artikel is alleen mogelijk als je eerst verder gaat in het bestelproces)

Pluspunten

Klantenservice is goed bereikbaar en hulpvaardig. Daarnaast word er snel en netjes geleverd.

Pluspunten

goede afhandeling van retour

Pluspunten

Goede service, in de winkel én telefonisch

Webshop voorraad: heel veel tshirts niet leverbaar. En je krijgt nu geen bevestigingsmail meer van een webshop bestelling!!

Pluspunten

Hebben in de regel zeer bijzondere producten die je niet snel ergens anders vindt. In mijn geval zijn dit de onderhoudsproducten voor mijn bergschoenen en regenkleding.

Pluspunten

Snelle correcte afhandeling van bestelling en nalevering.

Pluspunten

Altijd goede en snelle service. Ook als een kortingscode niet werkt door de nieuwe website wordt keurig en snel behandeld. Goede service waar andere bedrijven nog iets van kunnen leren!

Pluspunten

breed assortiment, veel op voorraad

Prijs wat aan de hoge kant

Pluspunten

alles werd snel en in goede orde toegestuurd. er is ook een goede en grote assortiment tegen scherpe prijzen.

Pluspunten

De gewenste bergschoenen van Meindl, damesmodel, maat 8,5 waren voorradig via jullie internetsite, en werden snel geleverd. Heel fijn, want ik was eerst naar de winkel van Buitensport Four Seasons gegaan, en die verkoper meldde dat ze voor damesmaten niet verder gingen dan maat 8. Daar was ik zeer ontevreden over. Via zoeken op internet kwam ik op jullie site, en daar zag ik het gewenste model zelfs tm maat 9 voorradig staan! Geweldig!

Pluspunten

Staan je netjes te woord en informatie is duidelijk.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Via internet bestelling gedaan, binnen twee dagen in huis, prima!

Pluspunten

Heerlijk assortiment, gedegen advies van medewerkers, fijne sfeer in de fysieke winkel

Pluspunten

Ze hebben zeer veel keus. Mijn bestelling is vlot en goed afgehandeld. De lokale is mooi centraal in Nederland.

Ik zou het op dit moment niet weten.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden