Pluspunten

Stipte levering, klasse

Pluspunten

Het was even zoeken omdat ik in de winkel iets apart had laten leggen en daarna de andere online bestellen gaf wat strubbelingen. Maar...het kwam daarna allemaal tip top voor elkaar! Het was ff volhouden!

Pluspunten

Mooie collectie en een duidelijke website. Bestellen ging simpel en de levering razendsnel.

Geen.

Pluspunten

Snel en kundig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Webwinkel (met name het gedeelte van boeken, reisgidsen etc.) duidelijker maken; Ik wilde de wandelgids voor de Jacobsweg Camino de Levante von Valencia nach Zamora( uitgave Conrad Stein Verlag) bestellen. Dacht het op uw webwinkel te hebben gevonden en heb het bij u besteld. Het bestelde boekje bleek echter niet datgene te zijn wat ik nodig heb. Dus heb ik het naar u teruggestuurd. Het netto-bedrag (€9,99) heeft u inmiddels aan mij terugbetaald. De de door u berekende verzendkosten (€ 4, 95) heb ik echter niet van u teruggekregen. 1: ik vind het bedrag voor de verzendkosten van zo'n klein pocket-boekje van vrij kleine waarde wat zó door de brievenbus kan exorbitant hoog; 2: Uw beleid in deze moet zijn dat alleen verzendkosten blijven berekend voor de bestellingen die niet worden geretourneerd; Dus als men u een artikel terug stuurt worden de reeds in rekening gebrachte en al betaalde verzendkosten ook terugbetaald; 3: Er zijn overigens al diverse gelijksoortige bedrijven die geen verzendkosten meer in rekening brengen, waardoor men blijkbaar zelfs nog een hogere omzet behaalt. 4: Ik heb nu het boekje bij " Landschap reis - boekwinkel " gekocht, Dit bedrijf rekende geen verzendkosten. Had ik dat maar gelijk gedaan.

Pluspunten

Snelle levering en verzorgde verpakking. Handgeschreven kaartje. Leuk!

Pluspunten

Goede keuze, snelle levering en klant-vriendelijk. Maar dat laatste merk je vooral ter plekke in de winkel.

Pluspunten

kort na mijn bestelling werd ik gebeld door Zwerfkei met de mededeling dat er een zeer afwijkende maat tussen mijn 5 afritsbroeken zat. Direct is die maat gewijzigd. Netjes!!!

Pluspunten

Goede kwalitatieve spullen en de mensen in de winkel hebben er verstand van.

Route in de winkel

Pluspunten

Goede service, snelle verzending en goed assortiment

Probeer het goede te behouden!

Pluspunten

Zeer uitgebreide collectie. Vriendelijk personeel

Zeer zuinig met service verlenen. Eerste reactie is altijd ik denk niet dat dat bij de garantie hoort. Dat komt niet prettig over. Liever eerst meedenken met het probleem en de oplossing ervan en daarna pas spreken over de kosten en evt. vergoeding of bijdrage van zwerfkei of garantie. Iets flexibeler houding bij de balie komt wat prettiger over.

Pluspunten

snel en keurig verzorgd

Pluspunten

Heldere en precieze informatie. Snelle levering. Prima product.

Pluspunten

Snelle levering online shop In de winkel ben ik zeer deskundig geholpen bij de aanschaf van nieuwe bergschoenen

Pluspunten

snelle levering.Eerste bestelling voldeed niet, de maat was niet goed. Ook het terugsturen gaat gemakkelijk en het bedrag staat weer snel op je rekening. Top

Pluspunten

Zeer snelle levering Kan eventueel kosteloos retour Order kan ingepakt worden met cadeaupapier

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering

Pluspunten

Helpen snel zoeken naar een goede oplossing Reageren snel op vragen via de mail.

Pluspunten

Snel afhandeling van artikelen gekocht via website. Accuraat bij problemen (garantie) tav gear. Personeel is bekwaam en ter zake kundig. Kom ook graag in de fysieke winkel. Email met vermelding van klantnummer geeft ook bedrijf inzicht in reeds eerder gekochte zaken en

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden