Pluspunten

Voorraad = beschikbaarheid + accurate aflevering + correcte verrekening

Pluspunten

Snelle reacties op email Doen niet moeilijk Ook telefonisch goed en snel bereikbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lol in buitensport

Minder onnodige troep verkopen

Pluspunten

Werd keurig op de hoogte gehouden van afwijkingen in de verzendingen. Bij ruilen in winkel (verkeerd artikel geleverd/bestelt) werd kleine meerprijs voor juiste artikel niet in rekening gebracht. Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers

Pluspunten

Prima website, uitstekende levering, goed product

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs.

Pluspunten

Duidelijk website. Gratis verzenden en retour. Vlotte afhandeling van bestelling. Vlotte afhandeling van retour betaling. Duidelijke retour instructies. Duidelijk voorraad aanduiding op website

Bij alle schoen vermelden of het UK of US maten zijn, staat bij sommige wel en sommige niet.

Pluspunten

Snelle, goede levering.

Pluspunten

Enorme collectie, Heel sfeervolle maar ook overzichtelijke indeling van de winkel,

De webshop is een tikkeltje omslachtig en erg traag. De omschrijving van de artikelen is te beknopt om er een keuze mee te kunnen maken. Als je weet wat je zoekt kun je het wel vinden. Een opmerking als "als u (op datum) nog geen bericht van ons hebt gehad kunt u het beste even bellen" kan niet. Als je bericht belooft, geef dan onder alle omstandigheden zélf bericht. Gegevens opnemen voor een bestelling en die dan kwijt raken kan ook niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk website, makkelijk te bestellen via de site en snelle levering.

misschien duidelijk melden op de site dat er getekend moet worden voor de bestelling dit was mij niet bekend. Ik was nu toevallig net thuis maar doordat er getekend moet worden kunnen buren het vaak niet aannemen en dan moet je een andere afleveradres invullen of zelf ophalen.

Pluspunten

goed en op tijd

Pluspunten

Snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe ver je bestelling is. Duidelijke site. Fijne winkel!

Pluspunten

ik heb alles heel positief ervaren prima services

zou niet weten wat , was allemaal perfect

Pluspunten

Leveringstermijn zoals aangegeven bij plaatsen van bestelling.

De track and trace code van het pakje klopte niet. De doorgegeven code eindigde met de postcode van het factuuradres terwijl het natuurlijk die van het afleveradres had moeten zijn.

Pluspunten

Kwaliteit en keuze

Zou het niet weten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, gemakkelijke betaalmethoden, goede informatievoorziening over levering

duidelijk en specifiek zijn in het aangeven wat de ingrediënten van bepaalde producten zijn (i.v.m. allergieën)

Pluspunten

moest voor pakketje tekenen...leek me niet echt nodig gezien de inhoud.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering Fijne bevestigingsmails Makkelijke en overzichtelijke webshop

Nederlandse en Amerikaans maatvoering vermelden. Ik was namelijk op zoek naar teva tirra macaw sandalen, en dacht eindelijk na lang zoeken bij jullie de juiste maat 8 (USA) gevonden te hebben en deze besteld in de webshop. Bleek het bij levering een kleine kindermaat 8 (NL) te zijn whahaha.

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt

n.v.t.

Pluspunten

Fijn en zeer goed geholpen.

Pluspunten

snelle service

een zakmes past in een brievenbus verpakking

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden