3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zwerfkei happily posted the parcel to England and helped me to pay the money through your Dutch financial systems. Their emails were friendly and helpful

The parcel was NOT well wrapped. It broke and some of the biscuits (Hartkeks) were damaged. The biscuits should have been wrapped in a bubblewrap before being put in a box. The order was placed 30 July but the parcel did not arrive until 14 August.. this is probably the fault of the postal system not Zwerfkei

Pluspunten

vlot en vriendelijk telf. geholpen. levering op tijd afgeleverd, zoals beloofd. terugbetaling snel geregeld!

verder nog geen ervaring - heb wel een goede indruk

Pluspunten

De winkel is echt super, ze hebben bijna altijd wat ik nodig heb. Nu had ik geen tijd en online wat besteld. Net zo'n goede service als Ofline, echt geweldig!

Iets stevigere doos, hij was helemaal gescheurd toen die aankwam en de tape was er half af. Maar de inhoud was nog helemaal perfect.

Pluspunten

Abel geleverd, goede informatie en netjes verpakt.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke condities, mogelijk tot retour.

geen

Pluspunten

Groot assortiment en goed advies. Er waren veel medewerkers in de winkel aanwezig die zeer klantgericht waren.

Pluspunten

Snelheid van levering en gemak van bestelling

Pluspunten

Duidelijke afhandeling in webshop, prettig dat afhalen in de winkel ook mogelijk is.

Ik werd na het bellen van het algemene nummer doorverbonden met de kledingafdeling, maar na ong 6 minuten in de wacht heb ik maar opgehangen. Jammer, want ik werd in 1e instantie prima te woord gestaan.

Pluspunten

Bestelling direct de volgende ochtend binnen

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vakkundig personeel, uitgebreid assortiment, goeie service.

Pluspunten

goede en snelle levering/ kwaliteit

Pluspunten

Er zat een verkeerde factuur bij mijn bestelling

Pluspunten

Pluspunten

Goede (email) hulp bij vinden juiste onderdelen

Mogelijkheid om reviews of opmerkingen bij artikelen te plaatsen ontbreekt.

Pluspunten

zeer goed telefonisch geholpen en probleem snel opgelost.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lowa zephyr mid tf tropenschoen, goede pasvorm, lopen prima zelfs rennen lukt er verbazingwekkend goed op, zolen laten minder info door als de meindl sahara.

Woestijn schoen ja dat wel, tropenschoen? Absoluut niet! Tropen zijn nl nat en in de moesson erg nat, dan zijn keien hout tegels etc vaak bedekt met alg en mos en daar zijn deze sloffen dus niet goed voor je loopt op je tevas zo weg en met deze glij je alle kanten op. En aangezien je dit soort schoenen nou niet koopt voor een stadswandeling ben je dan niet zo blij af en toe zelf pissig. Ik zit er af en toe al over te denken om ze te verzolen of maar hier op te dragen..

Pluspunten

Ook schoenen voor zeer smalle voeten in het assortiment. Klantvriendelijke website. Snelle levering.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden