Pluspunten

Fast delivery. Possibilty to exchange item was a plus.

Colour of Gilet was darker than on photo. Description on tickets was correct for advertised product.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling was er erg snel. Wat ook goed is, dat ik het afleverpunt zelf kon kiezen.

Ik had over het product een mail gestuurd naar de klantenservice, maar tot op heden heb ik nog steeds geen antwoord gehad. En dat vind ik heeeeel slecht!!! Waarvoor anders heeft de klantenservice dan een e-mailadres?

Pluspunten

Goede sortering.

Pluspunten

corect en goed

Pluspunten

Snelle levering overzichtelijke webshop

Pluspunten

Zeer snelle levering. (1 dag). En zeer snel artikel omgeruild voor andere maat (2 dagen)

Een email dat het geruilde artikel onderweg is

Pluspunten

Jullie hebben een hele overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website! Snelle levering van artikelen. Goede retourservice.

Nu even niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel gegeeld, vriendelijk aan de telefoon

de zak waarin het product zat was gescheurd. alles zat er nog in maar de zak scheurde heel makkelijk verder. wellicht goed om daar naar te kijken. Een kurkenzool (Meindl) die na 1,5 jaar stuk gaat had ik wel binnen de garantie laten vallen als ik jullie was.

Pluspunten

Duidelijke shop met kwaliteitsproducten, correcte afhandeling en snelle levering, prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zwerfkei had precies de broek die ik zocht, in LENGTEMATEN!!! Dat is bij Bever niet te vinden. En binnen twee dagen via de webshop in huis.

De lengtematen staan niet vermeld op de website. Ik moest iemand van de shop bellen om erachter te komen. Daarbij was de broek bij Zwerfkei duurder dan ik bij Bever betaald zou hebben, terwijl ik bij Bever of Kathmandu ook nog korting zou krijgen vanwege mijn KNBV lidmaatschap. De prijs heeft geleid tot beoordeling 7, anders was het zeker een 10 geweest.

Pluspunten

Snelle service, zowel heen als retour. Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk.

Pluspunten

snelle levering snelle actie bij retourzending Geen problemen bij retourzending

Pluspunten

zeer snel

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website

nvt

Pluspunten

Je kan je bestelling al volgen zodra je deze gedaan hebt en volgens belofte de volgende dag geleverd.

Pluspunten

Snelle levering in een goede verpakking.

Hoewel de bestelde artikelen volgens de site op voorraad zouden zijn, moesten ze toch worden nabesteld en duurde het ruim een week voordat ik ze in huis had. Gelukkig nog op tijd voor mijn vakantie!

Pluspunten

Snel bezorgd. Goede kwaliteit Netjes via email op de hoogte gehouden

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling. Retourzendingen gratis en zeer makkelijk te retourneren.

Een wat modernere uitstraling van de site

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, alles was aanwezig. Op donderdag om 18.30 besteld en op vrijdag om 11.30 al in huis.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden