Pluspunten

Uitstekende service, ruime sortering, schitterend gelegenheid om wandelschoenen uit te proberen.

Medewerker op de wandelschoenen afdeling kon ons geen goede informatie geven welke schoenen het beste bij onze voeten zou passen. Ze sprak weinig met ons en beantwoorde onze vragen met het antwoord dat ze het niet wist. Pakte wel snel schoenen voor ons die we konden passen. Ik had wat meer gerekend op expertise van de schoenen medewerkers.

Pluspunten

Probleem werd prima opgelost op super nette manier

ga zo door!

Pluspunten

keurig kwalitatief goed artikel

Voorraad aangegeven op site klopt niet altijd. daardoor kan het voor komen dat een artikel dat "op voorraad" stond na bestelling toch niet leverbaar blijkt.In mijn geval binnen een week alsnog geleverd

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Goed assortiment. Deskundig advies. Prettige sfeer.

Terugbladerfunctie op website kan beter.

Pluspunten

Adequate telefonische hulp en snelle levering

In het pakket zaten twee tijdschriften en een notitieblokje. Ik had daar liever een potje onderhoudsmiddel voor jakleer in aangetroffen.

Pluspunten

in de winkel: grote klantvriendelijkheid en verkoper neemt ik al is het druk voldoende tij voor deskundig advies. telefonisch contact: grote klantvriendelijkheid

Pluspunten

snelle levering geen verzendkosten en gratis retourneren geld van retourproduct snel teruggestort

Pluspunten

goede site snellel levering duidelijkheid over aflevering (postNL) makelijk terugsturen

Pluspunten

Snel en gemakkelijk besteld en geleverd. Veel keus en door de gratis verzending boven €20 niet al te duur.

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt met een extra reisbelasting er bij. Leuk om zo je bestelling te ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs. Grote maten zijn een probleem, maar dat ligt meer aan de fabrikanten. Bestel zeker nog een keer.

XXXL en groter aanbieden

Pluspunten

- met stip op 1. Zeer deskundig personeel, die makkelijk aanspreekbaar zijn en je altijd goede dag wensen. Altijd vriendelijk. Ik vind het heerlijk om eindeloos te kijken, zonder verkoper in je nek en dat lukt ze altijd zonder aan je lot te worden overgelaten. Als ik wat wil weten er altijd iemand is. Dan hoef je alleen maar even rond te kijken en er is meteen iemand die vraagt of je geholpen wilt worden. Die mensen zijn goud waard. - enorme assortiment - gezellige winkel, ik ga alleen als ik ook echt tijd heb om lekker rustig op mijn gemak te gaan shoppen. - keuzehulp op de website. De winkel ervaring begint daarmee al thuis.

- Ik lees nu net in nieuwsbrief dat er een klanten kaart is. Is me nog nooit gevraagd of op gewezen. En ik kom toch regelmatig in Woerden. Waar ik verbaasd over ben is hoe jullie Facebook gebruiken. Beetje te veel dat er weer genoeg voorraad is. Juist met jullie specifieke kennis zouden jullie veel meer uit sociale media kunnen halen. Bijvoorbeeld: - ik denk dat er met de deskundigheid van het personeel en de moderne media meer te doen is. Laat ze bloggen over hun ervaringen. - doe iets met klanten die op reis gaan met aankopen uit de winkel, schrijf een verhaal over hun ervaring op Facebook.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service

Ik kan de kleuren niet goed zien. Dacht een wit shirt besteld te hebben, bleek licht grijs, misschien idee om de kleuren erbij te zetten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

service assortiment

website

Pluspunten

Grote keuze. Goede merken. Snel verzonden.

Verzending BE boven een bepaald bedrag zou ook gratis kunnen.

Pluspunten

Snelle verzending. Geen verzendkosten.

Pluspunten

Hele snelle afwikkeling. Optie tot gratis inpakken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verpakking was open gegaan tijdens transport waardoor alles onder voetpoeder zat. Misschien dus iets beter verpakken

Pluspunten

vlotte bezorging en communicatie

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

breed assortiment

ik moest contact opnemen, omdat het product niet werd geleverd. prijsniveau mag concurrerender.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden