Pluspunten

Perfecte service na informeren via telefoon over maat. Volgende dag al in huis!!

Pluspunten

Volgende dag al geleverd, dus lekker snel

Verzendbevestiging kreeg ik pas 2 dagen nadat ik het pakket had ontvangen. Niet echt nuttig.

Pluspunten

snelheid van levering van artikel dat niet op voorraad was

Pluspunten

bestelling via website ging goed.

PostNL bezorgde "met handtekening" terwijl ik dit liever niet had omdat de ontvangst dan afhankelijk is van mijn aanwezigheid.

Pluspunten

Zwerfkei is een geweldige winkel, deskundige verkopers die echt naar je luisteren en begrijpen wat je zoekt, met je meedenken en de tijd voor je nemen. Deze broek van TNF is fantastisch! Ik heb er een maand mee door Patagonie gelopen en hij zat heerlijk. Super lichtgewicht, hoge mate van bewegingsvrijheid, winddicht en (belangrijk!) hij staat gewoon mooi, stijlvolle broek.

Pluspunten

snelle, correcte verzending. groot assortiment.

Pluspunten

Grote collectie Vriendelijk, deskundig personeel Altijd bereid te helpen

Pluspunten

Prima! Een broek bestelt en die werd keurig op tijd verzonden. Netjes verpakt. Gelukkig paste de broek dus geen ervaring met het retourneren.

Niet erg, maar wel apart was dat ik een mail kreeg met track en trace code een dag nadat ik de bestelling had ontvangen.

Pluspunten

Vlotte en adequate toezending.

Geen.

Pluspunten

Supersnelle, fantastische levering.

Pluspunten

Groot assortiment bergsport artikelen dat bijna nergens anders in Nederland in één winkel te vinden is

Kortingsregeling voor NKBV-kader bij bestellen via webshop niet toegepast. Dat vind ik een hele slechte zaak. Argument dat het niet te conroleren is lijkt me toch echt wel oplosbaar. Bij andere winkels kunnen ze dat ook. Zeker omdat er veel klanten van ver komen is de webshop een mooi alternatief/aanvulling die je vervolgens zo niet kunt gebruiken. Verder is een maandelijkse koopzondag voor mensen die van ver moeten komen zeer gewenst.

Pluspunten

Goede advisering, goede kwaliteit en een ruime keuze.

Prijzen zijn, vergelijkenderwijs, aan de (te) hoge kant.

Pluspunten

Ik had een vraag over een bestelling. Met een belletje was het zó opgelost. Fijn vond ik dat ik snel iemand aan de lijn had die kon meekijken en snel een antwoord/oplossing had.

Leg bij de aankoop al de stappen uit van post.nl. Dan weet je zo beetje wat je kan verwachten.

Pluspunten

makkelijk bestellen en snel geleverd.

op de buitenkant daadwerkelijk het juiste afleveradres overnemen die ik had opgegeven bij 'opmerkingen'

Pluspunten

Snel verzonden Product voldoet aan omschrijving Mooie winkel in Woerden Gratis verzending

Adviesprijs. Nu gekocht uit sportiviteit na winkel bezoek en de beperkte directe beschikbaarheid elders. Het product was elders 10 tot 25% goedkoper.

Pluspunten

Snelle correcte levering met onverwachte extra's in de vorm van outdoor bladen

Pluspunten

Goed te beoordelen op internet

Moeilijk om het artikel in het boodschappenwagentje te krijgen. Prettig als er op de factuur staat dat die voldaan is.

Pluspunten

Snel en goed verpakt

Pakje had ik al afgehaald bij Post NL. Track en trance kwam een dag later binnen.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden