Pluspunten

Duidelijke bestel-/etaalprocedure

Ik heb geen mail ontvangen dat het pakketje was bezorgd op het PostNL afleverpunt. Na een week -en na de evaluatie mail- ben ik maar eens gaan informeren, en jawel: het pakketje lag er (waarschijnlijk al eeen tijdje)

Pluspunten

Snelle levering, mooie website

Pluspunten

Ik heb telefonisch contact met jullie gehad over de status van een product in de webshop. (beperkt voorradig). Het telefoongesprek ging vlot, op initiatief van medewerkster werd de beschikbaarheid van het product ook nog fysiek gecontroleerd en vervolgens gereserveerd. Het telefoontje duurde niet langer dan een minuut, waarvoor hulde!

Het gebruik van filters om een specifiek product vinden op de website is natuurlijk reuze handig. Hoe preciezer de filtering, hoe beter. Deze filterinstelling gaat helaas deels verloren wanneer je op de terug-knop van je browser klikt nadat je een product had geselecteerd. De website is bovendien niet heel erg snel.

Pluspunten

Goeie klantenservice

Pluspunten

-groot assortiment van uiteenlopende en goede buitensportmerken en -spullen. -personeel heeft in het algemeen goede productkennis en is servicegericht.

-conservatief inkoopbeleid. Geen eVent in de winkel te vinden bijvoorbeeld en (bijna) alleen de klassieke schoenmerken Hanwag, Meindl,Lowa en La Sportiva. -Zou graag wat meer lichtgewicht spullen zien.

Pluspunten

snelle afhandeling van de bestelling. Volgtraject en melding via mail dat het pakket afgehaald kon worden.

Pluspunten

Snelle bezorgservice (bestelling voor 17:00 uur is volgende werkdag geleverd) en gratis retourneren indien levering niet in orde is. Bijvoorbeeld verkeerde maat schoen.

Zoekfunctie op website

Pluspunten

Retour etiket

Pluspunten

Super snelle levering en een mooie verpakking met een geschreven kaartje :-) meteen te geven als kado. Duidelijke en vriendelijke telefonische uitleg. Een aanrader.

Pluspunten

De website van zwerfkei is uitgebreid en vooral ook overzichtelijk! Alles wat ik wil vinden kan ik vinden, zolang het in jullie assortiment zit natuurlijk =p De producten die jullie aanbieden zijn van goede kwaliteit en ik ben hier dan ook altijd tevreden over :)

Bij mijn laatste bestelling heb ik geen schoenen, maar sandalen gekocht. Er is genoeg keuze uit schoenen/sandalen etc. Ik vind het jammer dat niet alle schoenen/sandalen in mijn eigen maat aanwezig zijn. Het vergroten in de keuze van deze maten is mijn tip =D

Pluspunten

Lekker snelle levering! Goed assortiment.

Pluspunten

snelheid, keurige telefonische informatie

zou het niet weten

Pluspunten

Ruime keus en goede voorlichting

Pluspunten

Gewoon helemaal goed . Vrijdagavond besteld , betaald en de volgende ochtend keurig verpakt in huis .

Pluspunten

Erg goed; zowel telefoontje vooraf over maat en uitzoeken of deze beschikbaar was, terugbellen; als de hele verdere zeer vlotte afhandeling op alle fronten.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Gezellige winkel met veel keuzemogelijkheden, kundig en erg vriendelijk personeel. Fijn dat je even kunt uitrusten in de 'kantine' onder het genot van een kopje thee!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na mijn klacht, direct een net antwoord en excuses gehad. Ik vind het niet erg dat er iets fout kan gaan, maar de medewerkers van zwerfkei zijn hier goed op ingegaan en ze hebben er alles aan gedaan om toch mijn bestelling zsm te sturen zodra er weer voorraad was. zat 4 dagen tussen.

Bij bestelling was alles op voorraad en de volgende dag was het tijdelijk niet op voorraad.website beter bijhouden.

Pluspunten

snel en goed

geen

Pluspunten

Zeer snelle levering. Gratis bezorging en de mogelijkheid van gratis retour met een handige sticker die in de doos zit . Ipv op internet allerlei ingewikkelde formulieren te moeten invullen en uitdraaien . Ik heb daar geen gebruik van gemaakt want bestelde product beviel goed. Leuke attenties bijgesloten (tijdschriften )

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden