Pluspunten

Snelle levering en goede informatievoorziening

Pluspunten

Goede service Zeer klantvriendelijk Goede kennis van zaken

Pluspunten

Snelle levering, prima aftersales

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goedkoop de dingen die ik nodig had

Ik had woensdag besteld en het pakje kwam zaterdag ik voldeen aan de vorwaarden ideal en woensdag voor 17:00 besteld

Pluspunten

Zeer snel!

Pluspunten

gratis retourzending

Pluspunten

Netheid, snelheid, gratis verzenden en kwaliteit

Voor vragen aan de webshop komt de beller eerst bij een medewerker in de winkel uit, die staat de klant helaas anders te woord dan de mensen van de webshop. Wellicht is een rechtstreeks telefoonnummer naar de klantwservice van de webshop iets prettiger voor vragen en of eventuele klachten

Pluspunten

Snelle service Heldere communicatie Groot assortiment

Pluspunten

Snelle service, hoge kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Klacht wordt snel opgepikt: bedrag wordt teruggestort.

Item besteld en betaald. Volgens website in voorraad en volgende dag geleverd. Nabellen na een week: bestelde item wordt niet meer gevoerd en zal niet worden uitgeleverd. Actie lag bij koper ipv De Zwerfkei. Als geen contact dan zweefde de bestelling nog steeds ergens zonder uitlevering of juist creditering.

Pluspunten

snelle levering, duidelijke website. Helemaal geweldig het grtis verzenden en nog beter gratis retour zenden. Ik heb twee keer de verkeerde maat besteld maar kon het zonder probleem omruilen zonder extra kosten. Super zaak

Pluspunten

Behalve geweldige winkel, ook nog hele snelle bezorging!

Pluspunten

Goed verpakt met retourbon erbij

Pluspunten

Prima service en snelle levering

Mogelijkheid om een verlanglijstje aan te leggen op de website

Pluspunten

omruilen geen probleem na normale bedenktijd. goede reactie op melding van het probleem

de retourcode op de factuur vermelden, zoals ook op de site staat.

Pluspunten

Zeer correcte bestelling en verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service

waarom zo'n kleine bestelling in zo'n grote doos. Had door de brievenbus gekunt ipv dat er 3x een postbode langs moest komen

Pluspunten

Snel en goed ingepakt, handgeschreven kaartje!

Pluspunten

Service: De helpdesk probeert echt te helpen. Foutjes in de site kunnen, deze zijn pas vervelend als men niet op een andere manier geholpen word. Bij jullie is dat wel op orde. Retour service: Bij de bestelling word een retour sticker mee geleverd. Daardoor zijn er geen kosten indien men ergens toch niet tevreden mee is.

Niets belangrijks, maar hier en daar zijn de product details op de site niet goed. Zo had ik bij een product dat de maten van de maattabel niet overeen kwamen met de producten in de prijslijst. De maattabel ging van maat 44 t/m 60 en de prijslijst ging van XS tot XXL. Met een telefoontje wist ik wat ik moest hebben, maar netjes is het natuurlijk niet.

Pluspunten

Ook op zaterdag op.de post gedaan en direct mail over ontvangen. Snelle service, ook aan de telefoon goed geholpen.

Geen, ga zo door.

Jaap Bijzerweg 10