Pluspunten

Snel geleverd ,

Pluspunten

Terugkoppeling dat ik inderdaad een probleempje in de site had gevonden. En dat het opgelost is en nu wel goed werkt.

Beter testen van de website. Dit punt was dan wel naar voren gekomen. Als je niets hebt toe te voegen in deze enquete dat je wel dit formulier kan versturen. Nu heb ik er maar een . ingezet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelheid waarmee bestelling gereedgemaakt lijkt te worden duidelijkheid status bestelling

Bestelling is niet afgeleverd. Site van tracktrace geeft wel aan dat levering is afgegeven. Ook geen brief van pakketbezorger in de bus waar pakket dan wel opgehaald kan worden. Kortom: bestelling lijkt zoek. Lijkt overigens minder een probleem van zwerfkei zelf.

Pluspunten

Snelle levering Geen verzendkosten foutloos bestelproces

1 bestelling gedaan, hierbij geen verbeterpuntem

Pluspunten

In de winkel een erg vriendelijke service, en via de webshop een snelle afhandeling en levering.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige medewerkers

Voorraadsysteem beter up to date maken. Ik bestelde iets wat online aanwezig was, en een dag later werd ik gebeld dat er artikel er niet was. Erg vervelend

Pluspunten

Alles op voorraad, snelle bezorging, geen verzendkosten, track en trace en makkelijk te orderen! Top dus!

Site kan wel iets overzichtelijker.

Heel teleurstellend dat het onderstaande veld 'Wat zou Zwerfkei volgens u nog moeten toevoegen aan de website?'als verplicht wordt aangemerkt. Eerste reactie is deze site te cancellen,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hulpvaardigheid van de klantendienst, eenvoudige bestellen retour procedure

De afbeeldingen op de productpagina's zijn enigszins misleidend, wat in 1 bestelling leidde tot 2 verkeerde producten. In the end mijn eigen fout (informatie was correct) maar wel misleidend. Intussen gezien dat dit bij een van de producten reeds in orde gebracht is. Relatief duur in verhouding tot andere outdoor webshops

Pluspunten

Klantvriendelijke opstelling van het personeel. Zelfs een tussentijdse verandering van de geplaatste order werd op een adequate en vriendelijke mannier behandeld. Complimenten voor het personeel. Ook de snelheid van levering oogst een 10.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling webbestelling en bezorging. Grote winkel in Woerden. Scherpe prijzen tov bever. Groot assortiment.

De webshop; de filterfunctie werkt niet meer als je een pagina teruggaat. Echt heel irritant.

Pluspunten

reclame zwerfkei in (regionale) dagbladen

zoekmogelijkheden

Pluspunten

Goed assortiment, snelle levering

Laat het product van meerdere kanten zien. Heb zojuist een vest gekocht waar op de achterkant een onverwachte streep stond helaas.

Pluspunten

goed en snel geleverd

Pluspunten

Goede service Klantvriendelijk

Pluspunten

snel, adequaat, kwaliteit, no-nonsense >> Top!!

ik kan ze niet verzinnen

Pluspunten

snel, overzichtelijke info t.a.v. retourneren, mooie website met sprekende foto's

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

geen items op de site zetten die zijn uitverkocht en zorgen dat de betalingen (ideal) meteen goed worden verwerkt

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden