Pluspunten

Snelle levering, uitstekend afgehandelde retourzending met vlotte terugbetaling. Erg tevreden!

geen

Pluspunten

Duidelijke overzichtelijke website

Pluspunten

Bestelling was snel geleverd Goede prijs kwaliteit verhouding Ik ben tevreden

Pluspunten

Snelle afleverservice

Pluspunten

Snelle verzendservice na online bestelling. Ook de afhandeling van de retourzending word prima geregeld.

Pluspunten

Pluspunten

-snelle levering -product wat beloofd wordt

Pluspunten

Gewoon vlotte heldere afhandeling, zoals het moet bij een webaankoop.

Pluspunten

Snelle verzending, binnen 24 uur na bestelling in een mooie en verzorgde verpakking

Pluspunten

kennis van de werknemers is groot

Pluspunten

Ik ben zeer te spreken over de winkel, maar niet zozeer over deze beoordeling. Zie volgende punt

Wat is dit nou weer voor een onzinregel: "Alleen officiële klanten van dit bedrijf mogen een beoordeling geven. KiyOh kan dit altijd controleren". Jullie nodigen mij toch uit via een email om een beoordeling te geven? Gaan jullie mij nu controleren of ik wel een klant ben? Hoe ga je dat dan doen? Vind het echt onzin.

Pluspunten

Snelle correcte levering. Goed verpakt. Levering goed te volgen met TTC-code Kwalitatief hoogwaardige producten, omschrijving is nauwkeurig.

Weinig, heb geen klachten en hoef dus geen gebruik te maken van de klantenservice.

Pluspunten

de bestelde artikelen zijn goed verpakt toegestuurd.goede informatie via de mail over verzending enz, snelle levering.

ik heb op de site gekeken naar een onderdeel van Ortlieb. Het onderdeel wat is zocht een rubber ring voor een ortlieb waterzak kon ik alleen vinden in combinatie met een hele dop. ik ben ook lui geweest om niet verder te zoeken of via de mail of tel te vragen of de ring ook los leverbaar is, maar is het een idee om op de pagina met de verschillende artikelen van elke product groep een plaatje toe te voegen, heb u niet gevonden wat u zocht klik dan hier en dat door te linken naar een mail met vraag mogelijkheid wat je zoekt? Groeten Anita Groen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering met een kleine attentie

geen

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie Ik ben heel tevreden over Zwerfkei!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel verstuurd, en mooi dat een product dat vaak uitverkocht is bij Amsterdamse outdoor winkels direct verkrijgbaar is.

Ik heb bij mijn bestelling GEEN reiscatalogus over Azia/Australie besteld, en ook GEEN notitieboekje. Toch waren deze bij de bestelling toegevoegd. Weer een halve kilo papier dat direct de papierbak in kan. Dit geeft mij een ongelofelijk naar gevoel, en is reden om de volgende keer bij een concurrent te kijken.

Pluspunten

Zeer snelle levering Grote collectie alles op voorraad.

Vaak geen gewichtsaanduiding bij bepaalde producten. Voor ultralichtgewicht reiziger is dit een belangrijk issue. Jammergenoeg geen kortingsacties ofzoiets aardigs. Bij een jasje van 350 euro of een dure tent zou dat wel leuk zijn. De tent elders gekocht, scheelde 125 euro.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden