Pluspunten

Goede website, snelle levering

Pluspunten

Veel keuze en snelle levering

Niets

Pluspunten

Ja, duidelijk vlot, helder, snel gecrediteerd, zonder pardon retouradres telefonisch afgegeven. Super gewoon,

Het gaat prachtig wanneer je op de dag van ontvangst, je ordernummer op de retour website, te selecteren is. Mijn email over bovenstaande is nog steeds niet beantwoord. Niet meer nodig want alles is al geregeld. Doch, een snelle digitale reactie is welkom in de 24/7 economie.

Pluspunten

prijs, snelheid en website

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden en een snelle levering.

NVT

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk, snel, goedkoop, netjes ingepakt

Pluspunten

Snelle levering, gratis!

Geen.

Pluspunten

service door personeel bij reiniging brander

Pluspunten

Juiste info op website. Nette prijs. Correct geleverd.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, bestelproces goed te volgen Leuk dat er extra's bij zaten zoals de riesmagazine verre oosten en een schrijfblokje.

Ik heb nu een twee draagriemen besteld, die waarschijnlijk ook als brievenpost bezorg konden worden. Had niet via pakketpost (met de daarbij horende kosten (voor rekening van Zwerfkei) gehoeven).

Pluspunten

De betrouwbare indruk van de website, de overzichtelijkheid van de website, het lidmaatschap van "Thuiswinkel.org", het grote assortiment zelfs in kleine dingen (hoofdlampen in mijn geval), de mogelijkheid vragen en antwoorden van klanten bij een artikel te lezen, de punctuele levering op de beloofde dag, geen verzendkosten voor zending en eventuele retourzending, retourzending wordt bij voorbaat gemakkelijk gemaakt.

De door mij aangeschafte hoofdlamp weegt incl. batterijen 80 gram en zou door de brievenbus hebben gepast. Is verzonden in een grote doos. Totaal gewicht: 500 gram+. Een verspilling van verpakkingsmateriaal en vervoerscapaciteit?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

uitgebreide collectie. gunstige prijsstelling.

Pluspunten

Schoenen besteld via de webwinkel. Snelle levering en duidelijk aangegeven wanneer pakket werd bezorgd.

Makkelijker vinden op de website van een maattabel voor schoenen

nvt

Pluspunten

Snelle verzending, mooie producten, goede retourregeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke site, groot assortiment, ik werd meteen gebeld toen een deel van mijn bestelling niet geleverd kon worden

Ik had een hotpack body besteld, die was niet meer op voorraad. Hij staat op de site echter nog steeds als wel op voorraad. Geef op de site aan als iets niet voorradig is, nu moest ik opeens snel een andere plek gaan zoeken en een bestelling plaatsen.

Pluspunten

De snelheid waarmee je een internetbestelling in huis hebt. De mogelijkheid om en de makkelijkheid waarmee je een bestelling kosteloos kunt retourneren.

Pluspunten

Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld. Binnen twee dagen had ik de juiste kleur in huis. Alles reuze snel en in een keer goed geregeld !

Ga zo door !

Pluspunten

In de winkel werden we onmiddellijk geholpen met deskundig advies. Bij een bestelling via de webshop werd duidelijk aangegeven wanneer bestelling werd geleverd. Een positieve ervaring. We zullen zeker nogmaals gebruik maken van jullie diensten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering Goede reactie via telefoon na contact

Er zat geen retour stikker in de verpakking. Dus handmatig geschreven met retour nummer teruggestuurd, ivm met een te kleine maat. Nog geen vervolg actie

Pluspunten

Snelle en duidelijke goed volg bare service. Geen verzendkosten.

Pluspunten

Alles prima!

Pluspunten

Snelle levering.

Levering vertraagd omdat ik niet wist dat er een paar, door mij bestelde, items niet op voorraad was. Waarschijnlijk gebeld, maar ik heb niet altijd mijn mobiel aan. Na sturen van een mail was het snel geregeld. Graag niet alleen vertrouwen op mobiel, maar ook mail sturen indien iets niet op voorraad is en eventueel alternatief aangeven.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden