Pluspunten

Toegankelijke website en de producten worden prima op tijd geleverd.

Pluspunten

Afhandeling is goed en correct geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles klopte

geen

Pluspunten

Snelle afhandeling van de internetbestelling en heel prettig dat mijn bestelling al snel via internet te volgen is. En natuurlijk dat ik m'n bestelling de volgende dag al in huis heb mits op voorraad. Erg duidelijk allemaal!

Pluspunten

Goede kwaliteitsspullen

Navigatie website kan beter (uitkomst van bepaalde gefilterde keuzes wordt ongedaan gemaakt bij terugbladeren, ik heb een Firefox)

Pluspunten

Gratis verzending, groot assortiment en snelle levering; super

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment Redelijk snelle levering

Levering kan in andere webshops sneller. Het verzoek tot evaluatie pas versturen op het moment dat de bestelling geleverd is, nu ging ik twijfelen of er wellicht iets mis was gegaan met mijn bestelling, aangezien ik al wel een beoordelingsverzoek had gehad, maar mijn bestelling nog niet geleverd was.

Pluspunten

Snelle levering, productaanbod

Geen suggesties

Pluspunten

Snelle levering Breed assortiment Goed ingerichte webshop Goed vindbaar via Google

Ik zie (nog) geen verbeterpunten

Pluspunten

Telefonisch goed geholpen toen keuze via webshop lastig bleek. Er liep iemand de winkel in om even de verschillende producten te wegen.

naamgeving: als je een regenhoes zoekt voor je rugzak dan krijg je verschillende uitkomstenen bij regenhoes/zen. Raincover geeft meer hits, maar als je ook nog op merk zoekt dan blijken er nog meer varianten te zijn die ook niet altijd zijn ondergebracht bij regenhoes of raincover. Ik vond het volledig onlogisch om op raincover te zoeken en had dat dan graag als suggestie gewild

Pluspunten

in google chrome gaf het adresgegevens stuk wat storing, toen ben ik overgeschakeld op internet explorer en dat ging wel goed

Pluspunten

Super snelle leverring echt de volgende dag, gratis verzend en retour en kan ook nog als cadeau worden ingepakt! Er ontbrak een onderdeel van iets, heb ik gemaild direct antwoord terug en het is KEURIG opgelost!

Toch wat meer met de uitverkoop meegaan, en dan bedoel ik schoeisel en kleding, wat dan wel al bij andere website's is gebeurd.

Pluspunten

Goede info. Snelle levering

Tekenen voor ontvangst is erg onhandig voor werkende mensen. Het pakje was er de volgende dag, maar ik moest iemand anders vragen het drie dagen af te halen bij het postkantoor omdat de TNT het niet wil afgeven aan de buren.

Pluspunten

Snelle reactie en klantvriendelijk, en mijn geld was snel terug gestort.

Voorraadbeheer niet op orde: wat ik besteld had was niet meer leverbaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie Snelle levering

Pluspunten

Kennis van zaken en zeer snelle levering. Bovendien geen verzendkosten.Top.

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel. denkt met de klant mee en geen moeite is te veel. Positief en rustig gestemde medewerkers.

Bij de entree een oplaadpunt voor elektrische fietsen verzorgen.

Pluspunten

Goede informatie over logistiek van het bestelde via internet. En zo wie zo een prettige winkel. Maar het prettig als je weet wat je wilt hebben dat je niet hoeft te reizen. Snelle en adequate levering.

geen opmerkingen er staat meer dan genoeg op de website

Pluspunten

uiterst snelle levering

geen

Jaap Bijzerweg 10