Pluspunten

Prima service, snelle levering.Leuk, dat kleine extraatje in de envelop.

Het bestellen en afrekenen verliep niet helemaal soepel. In eerste instantie bleef de site "hangen". Later opnieuw geprobeerd. Lukte nu wel, maar ikoontjes (zoals van iDEAL) waren niet zichtbaar (kruisjes). Ik had een klein artikel (coolwrap) in een A-4 envelop. Volgens mij zouden jullie nog wel wat kosten kunnen besparen door in dit soort gevallen kleinere enveloppen te gebruiken.

Pluspunten

Bestelde artikelen worden binnen no-time voor je in de webshop gezet zodat je de bestelling via de computer kunt afronden, en alles de volgende dag thuis bezorgd kunt krijgen.

Pluspunten

Snelle levering Het artikel was goed verpakt Ik ben bijzonder vriendelijk te woord gestaan via de telefoon.

Pluspunten

Pluspunten

Service. Afhandeling van bestellingen. Aftersales.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Grote keus gratis verzending

Online voorraadweergave. Blijkbaar had ik iets besteld waar de voorraad van op 1 stond. Dit zie je bij bestellen uiteraard niet, en helaas deze ene was er niet meer. Werd nagebeld met meededeling en excuses. Item wordt nagezonden wanneer voorradig. Jammer maar dit kan gebeuren. Echter toen ik checkte en nogmaals probeerde te bestellen was hij volgens website wel op voorraad. Dit kan lijkt mij beter/accurater.

Pluspunten

snelle ontvangst! het terugsturen van een pakket is erg goed geregeld en voelt goed en save aan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geplaatste, en betaalde order. bleek toch niet op voorraad. Zelfde dag werd de betaling nog teruggestort.

Na 2 dagen de status van de zending nog steeds hetzelfde, toen zelf een mailtje moeten sturen waarna bleek dat de bestelling niet op voorraad bleek te zijn ondanks dat de webshop aangaf dat dit wel het geval was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes. Er werd contact met mij opgenomen om een vervangend product(duurder, maar voor zelfde prijs gekregen) aan te bieden. Goed bedrijf!

Pluspunten

Supersnelle levering, als ze op de website aangeven dat ze iets op voorraad hebben, dan hebben ze het ook echt op voorraad - in tegenstelling tot veel andere webwinkels. Je wordt netjes geholpen, heldere communicatie, spullen zitten goed verpakt, geen verzendkosten en goed retourbeleid al heb ik van dat laatste geen gebruik hoeven te maken. Uit alles blijkt gewoon dat je met een uiterst professioneel bedrijf te maken hebt, een verademing tussen al die prijsstuntende eenmanszaakjes.

Antwoord op e-mail kan ietsje sneller, maar dat is echt het enige wat ik kan bedenken en ze zijn zeker niet langzaam. Prijzen zijn misschien soms wat aan de hoge kant maar daar krijg je dan ook wel hele goede service bij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede retourservice. Vervanging voor het beschadigde onderdeel kreeg ik de volgende dag al opgestuurd. De bijgeleverde retoursticker heb ik gebruikt om het beschadigde onderdeel te retourneren.

Product is beschadigd verzonden. Een goede controle voordat producten op de post gaan is een must. In dit geval was het een cadeau. Je geeft niet graag een kapot cadeau...

Pluspunten

Snelle levering, geen verzendkosten

Prijs is aan de hoge kant, vergeleken andere aanbieders

Pluspunten

Keurige en snelle service

Nvt

Pluspunten

snelheid. gratis verzenden ook kleine maten (XS)

website traag?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik werft netjes gebeld dat het artikel dat ik had bestelt er niet meer was

Hoe de website goed bij dat voorkomt terleurstelingen En er werden geen goede alternatieven aan geboden zodat ik naar een andere website ben gegaan om het geen te kopen wat ik wilde hebben En ik weet zeker als er een alternatief was geboden had ik die zeker gekocht

Pluspunten

Goede uitleg, netjes verpakt

Pluspunten

Duidelijke website, goede service, snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heldere communicatie makkelijke retour procedure site beter / makkelijker na recente updates

product leverbaar in meerdere kleuren, voeg de extra afbeeldingen toe. afbeelding vergroten zoom werkt alleen op eerste plaatje? als je browsend sjopt lijkt collectie beperkt het hele maattabel gebeuren blijft (bij elke webshop) een drama

Pluspunten

Alles netjes en correct afgehandeld en verzonden.

Reacties op emails laten een paar dagen op zich wachten.

Pluspunten

Geen verzendkosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

webwinkel

n.v.t.

Pluspunten

Snelle levering, degelijke verpakking.

Pluspunten

Webwinkel werkt erg makkelijk. Bestelling wordt netjes verzorgd en zelfs nog telefonisch contact geweest om een aantal zaken in de bestelling te controleren. De winkel in Woerden is erg mooi, met bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel.

Geen.

Pluspunten

ruim aanbod

sneller aanvullen van maten die uitverkocht zijn

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden