Pluspunten

Ondanks dat ik een heel klein onderdeeltje heb besteld was de levering gratis en zat er een gratis tijdschrift bij. Het onderdeeltje was de volgende dag binnen en netjes verpakt. Super service.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, snelle levering webshop, enorm assortiment, veel producten van mijn favoriete merk "Fjällräven". Mooie winkel.

In de winkel ligt alles op 'merk' en niet op 'product'. Als je dus een broek moet hebben loop je je dus een ongeluk door de hele winkel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel ,direct ,correct

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

geld meteen weer terug geven en niet anderhalve week later

Pluspunten

Very friendly and pro-active stuff.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afspraak werd nagekomen.

- Ik had een regenjack op advies van 'Op Pad' besteld. Die had een capuchon. Ik ging er bij mijn bestelling van uit dat ik dus een regenjack met capuchon zou ontvangen. Helaas, hij was zonder capuchon. - De bezorging van PostNL is slecht. Zaterdag jl. tussen 8.30 - 10.30u zou er bezorgd worden. Om 13.30u was er nog niets. Toen wij naderhand thuiskwamen, vond ik een niet ingevuld briefje van PostNL. Morgen moet ik het zelf op gaan halen.

Pluspunten

Goede prijzen en hele snelle service!!

Pluspunten

Snel geleverd, netjes verpakt, mogelijkheid om kosteloos terug te sturen.

Pluspunten

Snel en vlotte afhandeling van de bestelling via internet. Ben overigens al heel lang klant.

Pluspunten

Toen in belde over vlekken op 1 van de items die ik had besteld, werd ik erg vriendelijk te woord gestaan, en een nieuwe werd gelijk apart gelegd, toen ik vertelde dat ik graag naar de winkel wilde komen. De winkel was erg mooi en er was veel keus

Jammer dat ik item moest ruilen, maar vlekken waren moeilijk te zien. In de winkel zag je weinig verkopers dus het was moeilijk hulp te krijgen.

Pluspunten

Ik heb online onderdelen voor mijn MSR brander besteld. Ideaal dat e.e.a. los te koop is, i.p.v. in complete servicepakketten waarvan je de helft niet nodig hebt. Verder erg positief: geen verzendkosten!

Pluspunten

Duidelijke website, redelijk snelle levering

Iets uitgebreidere beschrijving bij product,

Pluspunten

- gratis verzending - retour mogelijk zonder verzendkosten - goede website - bekende en goede winkel - dank zij webshop hoef ik niet naar Woerden te reizen - goede informatie over de verzending

Pluspunten

Prima service, fijne webwinkel, met zorg ingepakte producten waaraan nog wat extra s was toegevoegd, leuk!

Pluspunten

Snelle levering Goede prijs Goede kwaliteit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel reagerende klantenservice bij vragen. Via mail wordt je op de hoogte gehouden van voortgang. Je wordt netjes te woord gestaan.

Website voorraad niet actueel, je gaat iets bestellen wat niet op voorraad en redelijk korte termijn te leveren is.

Pluspunten

AAAAlles in een winkel

Pluspunten

Pluspunten

Gratis levering, snelle levering, duidelijke website, goed assortiment.

Pluspunten

snelle bezorging, netjes verpakt

Pluspunten

vlotte betalingsmodaliteiten en afhandeling

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden