Pluspunten

Snel, korting 1e aankoop, fijne klantenservice, betrouwbaar geen verzendkosten

Pluspunten

goede service!

niks

Pluspunten

Snelle levering, mooi assortiment.

Pluspunten

heldere website; snelle afhandeling en keurige levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Geen kortingsregeling via bijvoorbeeld lidmaatschap NKBV o.i.d. Reden voor mij om in zo'n 80% van de gevallen, toch bij Bever, Slee, Outdorado of MK Skiservice etc. te kopen.

Pluspunten

Mooi ingepakt

Postbode had 2 x geprobeerd, wij daarna pas gister tijd om op te halen....

Pluspunten

Artikelen die wel in de winkel te verkrijgen zijn maar niet in de webshop aanwezig waren zijn snel op site geplaatst na verzending van een mailtje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ene bestelling snel binnen. Product perfect

Hoed, die volgens website op voorraad was, blijkt na betaling (en pas een paar dagen later) tijdelijk niet leverbaar. Graag voorraad op website up to date houden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik niet.

Eerder de keuze geven om de verkoop te cancelen en geld retour te sturen wanneer een product/artikel niet op voorraad is. Voorraad sneller bijwerken, klanten meer op de hoogt houden van voortgang en sneller vragen beantwoorden.

Pluspunten

Groot, zeer divers aanbod van bruikbare spullen, snelle levering

Zorg dat Noorse tenten een stuk goedkoper worden zonder dat ze aan kwaliteit inboeten. Als Exped en Lightwave heel goede tenten kunnen leveren voor 2/3de of de helft van de prijs van Helsport of Hilleberg, waarom zijn die Noren dan zo duur?

Pluspunten

Vriendelijke personeel met goede kennis

Pluspunten

Duidelijke mails. Pakje kwam meteen en was te volgen via TrackTrace Pakje was in orde

Ik heb al keuzemogelijkheid alleen gezien 'afhaalpunt selecteren'. Mijn pakje was klein genoeg geweest voor de brievenbus. Desgewenst kun je bij de postbode ook een handtekening zetten.

Pluspunten

Correct, snel en professioneel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes gebeld dat produkt niet meer leverbaar was.

Niet leverbare produkten van website verwijderen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede display van de producten, juist ingedeeld en goede producten

Pluspunten

Site is soms een beetje een zoektocht, maar de zoekmachine werkt goed.

Pluspunten

- snelle services. - gratis verzending (doorslaggevend voor het doen van mijn bestelling)

Ik had het idee dat de foto bij het produkt (de kleur van het mes) niet correct was (rood ipv fucsia). Ik wist al van andere sites welke kleur ik wilde bestellen en het leverde voor mij dus geen probleem op maar het viel me wel op.

Pluspunten

Prettige zaak/winkel. Prima service. Alles wat ik nodig heb om te kamperen vind ik in de zwerfkei.

Pluspunten

Heldere website, goed assortiment, snelle service en prettige communicatie over de order. Alles dik in orde dus; geheel in lijn met de reputatie van Zwerfkei!

Pluspunten

op tijd bezorgd

Pluspunten

Ik vind de afhandeling van mijn bestelling snel en goed geregeld. Ook vind ik de website overzichtelijk en duidelijk. Ook kreeg ik zojuist een reactie op mijn beoordeling en een verbeterpunt die ik daarin noemde. Het blijkt dus zo te zijn dat gasflessen niet per post mogen worden verstuurd. Best logisch achteraf =p Een vrolijke 10 als beoordeling

Niks meer =D

Pluspunten

Assortiment, voorraad, snelheid van leveren

Zoekmachine op de website

Jaap Bijzerweg 10