3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

product snel inhuis.

cadeaubon schrijven met een k is was voor mij niet handig in de zoekmachine. De menubalk biedt dan wel uitkomst ,maar het was zoeken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verwerking van order

Ik heb de verkeerde broek ontvangen (dames model ipv heren model). Wellicht beter op de naam van het artikel letten.

Pluspunten

snelle bezorging, zorgvuldige verpakking, klopt wat je op internet ziet met dat wat je koopt

Prijs omlaag

Pluspunten

Bestelling via website gedaan. Goede en snelle afhandeling: bevestigingsmail en verzendmail ontvangen en bestelling is dezelfde dag nog verstuurd. 1 product paste mij niet; deze heb ik teruggebracht in de winkel. Geen problemen met deze retourzending. Kortom: ik ben zeker tevreden.

Pluspunten

Ik vond het leuk dat het afgeprijsde kaartje nog aan de jas zat daardoor kon je zien dat deze ook echt in de winkel gehangen heeft en niet uit een magazijn komt

Weinig kortingsbonnen op internet te vinden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

In de winkel lang moeten wachten op toegezegde hulp. Werd daarna tamelijk aan mijn lot overgelaten bij het uitproberen van verschillende rugzakken Product stond - in tegenstelling tot opmerking verkoper - (nog) niet op website; hen daarover moeten bellen Productenoverzicht en zoekfunctie website is sowieso erg onduidelijk

Pluspunten

Goed product, snel geleverd.

Product filters op de site onthouden criteria niet als van 1 product selectie naar het overzicht van producten terug wordt gegaan.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke website. Geen contact gehad dus klantvriendelijkheid is alleen op deze manier te beoordelen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ging snel, zonder problemen telefonisch bereikbaar voor navraag over details

de foto\\\'s geven niet exact het product weer (ik zocht afritsbroek), tenminste bij de broeken. Ook is de maatvoering niet overal consequent vermeld. Bij de ene broek staat regular, bij de andere niet. Vraag is dan of die andere ook regular is of iets anders. Voor jullie duidelijk, voor de klant niet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb sloffen via de webwinkel besteld, en na twee weken heb ik maar gebeld om te vragen wanneer de sloffen zouden worden geleverd. Het bleek dat de sloffen niet meer leverbaar waren! Erg slecht dat ik niet tijdig ben geinformeerd!

Pluspunten

Speelt goed in op de vraag van de klant, ook nadat de order al geplaatst is

Pluspunten

in voorraad

in voorraad maar toch niet. Een artikel stond in hun website in voorraad maar het bleek niet zo te zijn. Niet erg maar toch.....

Pluspunten

Verificatie van order om gode levering te verzekeren. Snelle aflevering

Pluspunten

snelle en correcte levering , geen verzendkosten

Pluspunten

Makkelijke website en snelle levering

Pluspunten

snelle reactie-vlug in huis-goed verpakt

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel, geen bezorgdsten

Product was van erg slechte kwaliteit. Ik houd het product wel, maar valt me erg tegen! (pet met muskietengaas). Slecht afgewerkt en zo klein dat eigenlijk alleen een kind van 10 e\\\'m kan dragen.......

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden