2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Een artikel die ik besteld had, was niet leverbaar. Ik kreeg daar de volgende dag gelijk bericht van met daarbij eenvoudig alle keuzemogelijkheden op een rij. Ik had daar toch nog een vraag over, maar kreeg ook daarop snel antwoord.

Werk de website alsjeblieft goed bij. Is een artikel niet meer leverbaar, toon dat dan ook.

Pluspunten

Goede selectie aan spullen

Pluspunten

Snelle levering Goede beschikbaarheid Groot assortiment (als je het hier niet vindt dan vind je het nergens, althans in Nederland)

Pluspunten

goede, snelle levering zoals beloofd.

Pluspunten

Communicatie verloopt prima en medewerkers hebben verstand van zaken. Ik kocht er een tent van MSR omdat die voor de laagste prijs van alle Nederlandse aanbieders werd aangeboden.

Pluspunten

Kwalitatief goede spullen, ruim assortiment

Tikje prijzig.

Pluspunten

vlekkeloos uitgevoerde order inclusief heldere info hoe te handelen bij evt. terugzending.

Pluspunten

Snelle levering en bevestiging

meer adverteren met spotgoedkope aanbiedingen

Pluspunten

snel, efficient en goede kwaliteit.

Pluspunten

Op de site kreeg ik de melding dat er beperkte voorraad was. Ik belde de winkel, de medewerker ging direct kijken en binnen enkele minuten kreeg ik een telefoontje dat het product voor me aan de kant was gelegd.

Ik kon het product op de site niet verder vergroten en daardoor het patroon wat moeilijk zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg vriendelijke medewerkers en adequate adviezen via de telefoon!

op dit moment geen

Pluspunten

Snelle levering en je word goed op de hoogte gehouden binnen welke uren het binnen komt

2 sterren: slechter dan verwacht

Hallo het gaat om de Factuur 37229.Benchmade mini Skirmish. Ik ben verzamelaar en weet hoe de messen zijn verpakt.Ik kreeg dit model bij zerfkei vandaan en ten eerste was de orginele verpakking niet kompleet. Benchmade leverd zijn messen altijd het mes in een plastik zakje en deze miste.Het mes is niet goed gecentreerd en de snijkant is beschadigd

Pluspunten

inderdaad voor 1700 uur besteld, volgende dag bezorgd !

Pluspunten

Fijn de meldingen van hoe ver het staat met de opdracht.

nee, op dit moment niet

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke terugkoppeling en goede service (cadeau mooi ingepakt)

Pluspunten

zeer snelle afhandeling, goede informatie en redelijk geprijsd

2 sterren: slechter dan verwacht

het bestelde artikel bleek niet leverbaar te zijn in tegenstelling tot de status op de website, wel snel een e-mail en terugstorting van het bedrag

Pluspunten

Tot nu toe eigenlijk allemaal positieve ervaringen zowel in de winkel (super winkel!) als met de webshop (goede communicatie en levering)

hmmm eigenlijk weet ik zo niets.....

Pluspunten

het bestelde artikel (\\\'s avonds laat besteld), werd de volgende dag al afgeleverd!!

Pluspunten

Zeer snelle levering, geen verzendkosten en scherp geprijsd. Top!

Geen een.

Pluspunten

De website is duidelijk. De klantenservice die ik nodig had, was erg vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

snelle levering en netjes verpakt

nee alles gaat perfect daar

Pluspunten

Snelle levering en ook retour werd snel en goed afgehandeld

Weinig

Jaap Bijzerweg 10