Fijne snelle bezorging!

Ik heb doppen voor mijn nordic-walking-stokken besteld. Die bleken groter te zijn dan degene die ik als eerste had. Maar ze passen goed op mijn stokken tegen geluiddemping als ik op stoepen loop, dus ik ben tevreden.

Precies bezorgd volgens afspraak, perfect product

Precies bezorgd volgens afspraak, perfect product

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Goede service, snelle afhandeling.

.....

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Goede service, snelle afhandeling.

.....

Op tijd correct en zonder issues

Snel correct en wT ik besteld heb. Besteld omdat ik ook kon zien dat mijn maat op voorraad was.

Mooie, goede website, ruime keuze, snelle levering

Fijne shop ervaring bij Zwerfkei Outdoor & Travel Centre. Ik heb snel en makkelijk mijn keuze kunnen maken. Bestelproces verliep eenvoudig. Idem betaalwijze. Na het bestelling goed op de hoogte gehouden van de status en voortgang. Levering was ook zeer snel. Ik raad deze site en leverancier aan

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Van bestelling tot bezorging meer dan uitstekend verzorgd.

De zwerfkei houdt de verzending - in dit geval via Post.nl - in de gaten en controleerde ook de berichtgeving van post.nl. Helaas was het pakket ‘ergens’ bezorgd. Geen briefje in de bus waar dan wel en er was ook nog wel voor getekend. We waren thuis. Alle buren (10!) gevraagd. Niets aangenomen. Post.nl gebeld (15 minuten wachten). Geen idee, afwachten maar (1 x 3 dagen) en dan maar contact opnemen met Zwerfkei. Die had inmiddels zelf al Post.nl onder druk gezet. Via de bezorger alsnog de buurman om de hoek (een van de vele) getraceerd. Alle lof en een bloemetje voor De Zwerfkei

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Van bestelling tot bezorging meer dan uitstekend verzorgd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Zwerfkei en PostNL doen wat ze beloven!

Prijs/kwaliteit dik in orde, levering/tijd dik in orde, en een gerecycled doosje vond ik ook al een positief extraatje! Top!

Snel en goed

Het was eenvoudig om de bestelling te plaatsen en de sloffen werden snel en correct afgeleverd.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden