Pluspunten

* Klantvriendelijk en klantgerichtheid. * Deskundig advies van een ervaringsdeskundige. * Snelle levering

* Nog scherper prijzen/ laagste prijsgarantie. * Zelf de artikel fotograferen vanuit meerdere hoeken en of 360°. * Tabblad SERVICE zoals bijvoorbeeld: http://www.kathmandu.nl/

Pluspunten

Pluspunten

Snel en goed geholpen. Duidelijke communicatie via de mail

Neen

Pluspunten

Scherpe prijs en prima levering.

Pluspunten

Goede snelle levering

Ik had mn aankoop via pakjesgemak laten leveren, zodat ik mn paket bij een afhaalpunt kon ophalen. Ik hoefde bij het ophalen geen ID of aankoopbewijs te laten zien. Bij dure pakketten zou ik aanraden deze aangetekend te laten verzenden. Bij mij ging het om een jas van 680 euro, het is veiliger deze aangetekend te laten verzenden.

Pluspunten

Duidelijke bestel website met keuzemogelijkheid voor aflevermoment pakket

Wanneer er wordt gekozen voor pakje gemak van PostNl dan is het niet meer mogelijk om een kortingscode in te vullen, omdat je dan een stap te ver uitkomt in het bestelscherm. Bij gebruik van een kortingscode is het dus niet mogelijk om met pakje gemak zelf je aflevermoment te bepalen en dat is jammer

Pluspunten

Zeer snel. Netjes verpakt. Betaald retourzenden.

Pluspunten

- alle producten voor elk seizoen/klimaat/activiteit die ik zocht waren aanwezig - zeer klantvriendelijk en behulpzaam - een hele mooie winkel/uitstraling

nee

Pluspunten

Snel en netjes geleverd.

Er wordt niet vermeld hoelang het gaat duren voordat de NIET geleverde artikelen komen. Ik zit nu al 3 wkn te wachten op een nabestelling terwijl de betaling al geheel voldaan is . dit is wel vervelend.

Pluspunten

snelle levering; mogelijkheid van kostenloos ruilen

Pluspunten

Vriendelijke en duidelijke info per telefoon, snelle en correcte afhandeling.

nee

Pluspunten

Snelle levering; goederen voldoen aan beschrijving/verwachting; nette communicatie; goede verpakking/verzending.

de gevraagde prijs voor de goederen is wat hoog in vergelijking met internationale sites, wel netjes dat er geen verzendkosten

Pluspunten

Goede bevestiging van het bestelde product. (via e-mail). Fijn om op de hoogte te blijven van waar je pakket is onderweg. En bevestiging van wanneer het pakket geleverd wordt. Dit klopte allemaal.

Pluspunten

* Groot assortiment kwaliteitsspullen. * Webwinkel: vrijdagmiddag 16.00 uur besteld > zaterdagmorgen 11.30 uur bezorgd ! Klasse !

nee

Pluspunten

veel keuze

nee

Pluspunten

helder en duidelijk

nvt

Pluspunten

Goede informatie op de website en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering en goede service.

Nu niet.

Pluspunten

Juiste informatie en snelle levering

Gaarne volgende keer de beveiliging verwijderen.

Pluspunten

ik wilde iets terugsturen, maar was de factuur en de retourticket kwijt. Ik werd telefonisch uiterst vriendelijk geholpen, en kon mijn spullen gewoon gratis terugsturen

retourticket zou je ook uitprintbaar kunnen maken. Als je een retournummer aanvraagt moet dan de vraag verschijnen: wilt u een retourticket printen?

Pluspunten

Ruim assortiment. Duidelijke beschrijving producten op website en hanteert standaard prijs.

3 halen 2 betalen acties zouden prettig zijn of bijvoorbeeld na aankoop krijg je bon/actiecode waarmee je de volgende keer 20% korting krijgt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Levertijd nauwkeuriger aangeven.

Pluspunten

snelle leverering, nette prijs,andere afleveradres mogelijk ivm cadeau, gewoon goed voor elkaar!

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden