Pluspunten

Pluspunten

Goede bezorg/klantenservice

De internetsite is een beetje onduidelijk/af en toe wat `knippen en plakken`. Het is mogelijk om nog duidelijker en overzichtelijker informatie van artikelen te zien of te weten te komen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nadat ik geen antwoord op mijn vragen per email had ontvangen werd ik wel zeer goed geholpen via de telefoon.

De kleding ook nog in plastic verpakken, alvorens het in een doos gaat. Een doos gaat snel stuk (zoals dat bij mij het geval was, gelukkig was de kleding niet beschadigd) en bij slecht weer kan dat vervelende gevolgen hebben.

Pluspunten

vlot en eerlijk

nee

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, en voor het bestelde, een redelijke prijs.

op dit moment niet

Pluspunten

Zeer snelle levering, geen verzendkosten en bij retourneren ook geen extra kosten.

Pluspunten

Deskundige, enthousiaste medewerkers. Ook telefonisch behulpzaam bij bestelling plaatsen in Webshop.

Pluspunten

Snel antwoord op vragen, groot assortiment, acties, snel in huis.

Na het bestellen van een artikel zou het handig zijn als je de zending kan volgen en/of dat je een account krijgt op hun site. Ik kreeg wel een ordernr. maar als ik dit op het betreffende scherm invulde ging ik nergens heen, maar kreeg ik niet te lezen wat er fout ging.

Pluspunten

snelle levering en veel keuze in artikelen.

Pluspunten

Super snel geleverd

Alles beschikbaar in één vestiging is natuurlijk top maar maar met meer en meer concurrentie in NL en daarbuiten kunnen de prijzen echt wel wat scherper.

Pluspunten

Snelle levering, leuk cadeautje bij de bestelling!

Pluspunten

- Zwerfkei was maar één van de weinige winkels waar ze mijn product verkochten. En ze hadden het zelfs op voorraad! - Bijzonder groot assortiment en goed behulpzaam personeel in de winkel in Woerden. - Goede telefonische ondersteuning.

- Het zit zo ver weg als je tegen de Duitse grens woont. Misschien is een filiaal in de richting van Amersfoort/Arnhem wat?

Pluspunten

Bijna alles op outdoor gebied te verkrijgen. Geen flutmateriaal, maar de beste merken. Dus kwaliteit en daardoor goed en van een grote duurzaamheid.

De indeling van de winkel is vrij chaotisch. Nogal moeilijk het een en ander te vinden, dan wel terug te vinden. Dit geeft nogal eens wat irritatie tijdens het shoppen.

Pluspunten

het bestelde is keurig op tijd en goed verpakt aangekomen. Ook de wijze, waarop ik mijn bestelling kon doen, verdient lof.

Pluspunten

Fijn dat ik telefonisch kon overleggen (meerdere keren) over een artikel wat ik via internet wilde bestellen.

Pluspunten

Goede site, snelle levering

Pluspunten

Ik heb 2 Resqme in het geel besteld. Er was nog maar 1 voorradig. De andere werd bijbesteld en nagezonden. Goede service!

Pluspunten

Goede site. goede informatie en prima aflevering van de bestelde goederen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed omgaand met kritiek

goed bijhouden wat op voorraad is,zodat ik niet iets uitzoek wat op voorraad zou zijn en toch niet is.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden