Precies wat ik zocht.

Ik word goed op de hoogte gehouden waar mijn bestelling zich bevindt. En snelle levering.

snel geleverd, goed verpakt

Plezierige ervaring, bestelling soepel verlopen en afgehandeld.

doen wat ze zeggen

Snelle levering, keuze voor hergebruikte verpakking.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Zo blij dat ze bij jullie op voorraad waren !

Had ze al op maandag verwacht maar dinsdag ook prima..erg blij mee en n topbezorging!

prima service van zwerfkei

Mijn ervaring is positief. Vlotte levering.

Super service

Snel verstuurd. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Kortom, afspraak is afspraak. Vind ik bijzonder belangrijk

Prettige winkel, goede spullen, goede service

Prettige winkel, goede spullen, goede service

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Bestelling mooi op tijd gearriveerd.

Van bestelling tot ontvangen is het allemaal probleemloos verlopen.

Echt nieuwe schoenen

Het gebeurt wel eens dat de schoenen zo vaak verzonden zijn dat er geen sprake meer kan zijn van nieuwe schoenen,dus bij deze een 10

Uitstekende service zoals altijd

Uitstekend product, snelle dienst

Product online besteld dat heel snel werd geleverd. De communicatie hierover vanuit Zwerfkei was uitstekend: helder en accuraat.

Wat een service!

Gistermiddag deed ik een bestelling via de webshop. Alleen kreeg ik een probleem bij het invullen van het digitale formulier. Ahha een chat mogelijkheid. Hier had ik ook snel contact. Mooi. Maar het probleem kon zo niet worden opgelost. Ik kreeg een telefoonnummer. Gelijk gebeld en kreeg Johan aan de lijn. Zo werd de bestelling geregeld. Na een mailtje kon ik ook betalen. Later die middag zag ik dat er een mailtje was met een bevestiging van mijn bestelling. Oh jee, de kleur klopte niet. Had ik dit niet goed verteld? Gelijk gebeld en kreeg Johan weer aan de lijn. Gelukkig kon ik dit nog gewijzigd krijgen. Even later ook hiervan per mail de bevestiging. Ook steeds mailtjes dat de schoenen bij Postnl waren aangeboden, wanner ik ze kon verwachten, zelfs een dat pakketje afgeleverd was. Hulde voor jullie service en een extra pluim aan Johan. Ben zeer tevreden.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Gisteren besteld vandaag geleverd. Voor het eerst wandelschoenen via internet gekocht maar op basis van mijn huidige Meindls met een zelfde specificatie heb ik het aangedurfd. En ze zijn top!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

er kan iets mis zijn, het gaat er om hoe je het oplost

Mijn kersverse wandelschoenen gaan stuk. Door het schuren van de onderkant van mijn broek. Daar kan Zwerfkei niets aan doen natuurlijk. Het gaat er om hoe je een probleem oplost en dat doen ze geweldig. Ik kon kiezen tussen reparatie of een nieuw paar. Bovendien mag ik ze kosteloos toesturen. Als dat geen topservice is!

gemakkelijk en snel

keurig verpakt, snelle aflevering en duidelijke factuur meegeleverd

Fijne webshop

Begin januari wilde ik online een tarp en wat andere tentspullen bestellen, d.w.z. buiten het normale kampeerseizoen. Ik verwachtte daarom geen onmiddellijk antwoord op een e-mail met vragen over het materiaal. Maar binnen een halve dag wist ik al wat ik graag wilde weten - veel sterren! Enige aftrekpunt (9 ipv 10) i.v.m. een vertraging in de bestelling, die mogelijk aan PostNL lag. Maar na één telefoontje, met een servicemedewerker die het per se goed wilde uitzoeken, was dat probleem ook weer opgelost. Heel goede service!

Zoals altijd, uitstekend

Goede website, geweldig assortiment en snelle service. Ook het verpakkingsmateriaal was perfect afgestemd op het artikel en verzendwijze. Daar kunnen andere (web)shops nog wat van leren.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Super snel geleverd en produkt is zoals omschreven

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

gisteren besteld, vandaag geleverd.

Prima kwaliteit, snel geleverd

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Super service, snel prettig contact en ze bellen als bepaalde artikelen niet meer op voorraad zijn, terwijl de website aangeeft van wel.

Professioneel, snel, behulpzaam

Net gebeld voor een ring van mijn thermosfles. Martijn heeft mij super geholpen, snel, duidelijk en helemaal super dat ze hem nog hebben liggen. Link via de mail doorgestuurd en binnen 1 minuut alles geregeld online. In een woord: perfect.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Op website vond ik niet meteen wat ik zocht. Met hulp via een chat werd mij heel snel alsnog het juiste product aangeboden. Bezorging volgde binnen 2 dagen.

keigoed!

Fijn dat er een optie is voor hergebruik van verpakdozen, zou in mijn ogen de standaard mogen zijn voor iedere webshop!! Zending liep wat vertraging op via PostNL, vond het prettig hiervan op de hoogte gesteld te worden via de mail.

Tevreden klant

Al meerdere malen besteld en altijd naar volle tevredenheid.

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden