Snelle levering en goede kwaliteit

Arcteryx venta SV handschoenen zijn top maat klopt exact conform metingen. Zeer goede dexterity.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Goede service met duidelijke communicatie

Prettige site en daarin ook een duidelijke omschrijving van de maat van de schoenen! Keurig aangeleverd in gebruikte (waar ik voor kon kiezen) doos. Ga zeker een keer de winkel bezoeken.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

De website is duidelijk. je vind het product makkelijk en de levering is snel. De verpakking is goed

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

zoals gewoonlijk is het weer perfect

Een fjallraven fleece jacket besteld en het zoals beschreven staat. Keurige service van Zwerfkei!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Mijn Jack is weer een verrijking voor mijn buitensport activiteiten

Jack besteld en snel conform planning geleverd. Maat klopte en het ziet er prima uit . Ik kan lekker naar buiten en in zomer gaat het zeker mee op fietsvakantie !

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Saving cream van SeatoSummit dacht dat het niet meer geleverd, biologisch afbreekbaar en weinig per scheerbeurt nodig. Voor mij het ideale product voor een paar weken onderweg.

Helemaal goed!

Fijne Glerups, snelle verzending. Tevreden!

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Prima advies door de telefoon

Op tijd geleverd en prima verpakt.

Zeer snelle bezorging

Zeer snelle afhandeling

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Groot en goed assortiment en fijne aanbiedingen

Zowel in de winkel als online heeft Zwerfkei een geweldig goed en groot assortiment. Vriendelijke en deskundige mensen in de winkel. En goede aanbiedingen met snelle levering vanuit de webshop. Top!

Super snel geleverd

Mooie aanbieding, snel geleverd en top product ontvangen. Blij met mijn petromax vuurtafel!

Easy and quick.

The product came in quick and I loved that there is an option to use a 2nd hand package when available.

Prima vest snel ontvangen

Snel en goed

Snel en goed

keurig geleverd

Gisteren wat Ortlieb onderdelen besteld voor mijn fietstas en vandaag binnen!

Klopt

Snel, beetje veel mails

Prima ervaring

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Duidelijke website, goede service.

Duidelijke website, goede service.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Ja

Na telefonisch contact met een behulpzaam en vriendelijk persoon mijn bestelling van Glerups pantoffels geplaatst. De volgende middag werd mijn bestelling al bezorgd.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? Nee

Goede en vriendelijke/ persoonlijke service voor een prima prijs

Ik had een kleinigheid nodig die ik niet op de website kon vinden. Werd gratis meegeleverd met een broek die ik toch ging bestellen. Ik vind ook het hergebruik van verpakkingsmateriaal een goed initiatief. Fijne zaak.

Correcte service

Schoenen laten verlopen,nieuwe veters en zooltjes besteld en wat schets mijn verbazing, veters aangebracht zooltjes in de Schoenen, kortom nieuwe Schoenen Top

Alles klopte

Mooie producten, snelle verzending, goede info over track & trace, heel blij met bestelde product.

• Heeft u weleens eerder iets bij Zwerfkei online gekocht? N.v.t.

Uitstekend. Gewoon geleverd zonder problemen zoals het hoort.

Gewoon geleverd zonder problemen zoals het hoort.

Service zou beter kunnen

Twee dingen, 1. Het duurt nogal lang voor er wordt gereageerd op email. Soms wordt er helemaal niet gereageerd. Iets als 'uw mail is ontvangen en we zijn ermee bezig' zou al helpen. Nu weet ik niet eens of mijn bericht is binnengekomen. 2. Dit is een tekst uit jullie mail: "U heeft een bestelling geplaatst bij Zwerfkei. Daar hebben wij helaas nog geen betaling van mogen ontvangen. Mogelijk bent u het vergeten of is er iets niet gelukt." Ik snap wel dat dit geautomatiseerde standaardteksten zijn, maar het komt niet helemaal lekker over als de bestelling al vrij lang duurt, en ik ook nog niet eens een eerder betaalverzoek heb gekregen. Misschien is is het een idee om wat andere bewoordingen te gebruiken?

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden