Snelle service, geen oplossing

De door mij bestelde Glerups inlegzolen werden snel en correct geleverd maar voldoen van geen kant aan de verwachtingen. Ze 'zwerven' door mijn sloffen en leveren irritatie op en geen comfort. Door de helpdesk ben ik per mail (snel en duidelijk) voorzien van een antwoord op mijn vraag of ik wellicht iets verkeerd gedaan had. Het antwoord (zooltjes vastlijmen) is echter praktisch amper uitvoerbaar. Zwerfkei dus zeker een voldoende die helaas door een dikke onvoldoende voor het product teniet gedaan wordt. Aanbeveling (ja) geldt voor Zwerfkei, absoluut niet voor het product.

Het juiste geleverd en op tijd. Tevens voorzien van een retour sticker mocht het niet passen of aan de wensen voldoen.

Snel en adequaat

Supersnel juiste product (broekriem) geleverd. Mijn broek zakt niet meer af!

Snel geleverd, keurig op de hoogte gehouden

Na mijn bestelling kreeg ik een keurige bevestiging van mijn bestelling. Bij levering was ik helaas niet thuis. Ook daar kreeg ik een keurige melding van. Nadat ik het pakje had gehaald kreeg ik weer een keurig bericht. Fijne partij om zaken mee te doen. Zal zeker vaker bestellen. Nu hopen dat de schoenen goed bevallen.

Geen problemen!

Duidelijk en overzichtelijk.

Snelle levering van het product

Zorgvuldig verpakt en snel geleverd

Geen "discriminatie" voor klanten uit België (bv. hogere (verzendings)kosten of enkel iDEAL betalingsfunctie). Functionele maar ook aangename en overzichtelijke site met goede zoekfunctie. Vlotte en duidelijke orderopvolging via e-mail en snelle, verzorgde levering. Niets op aan te merken!

Werd goed op de hoogte gehouden over wanneer het pakket verstuurd was en bezorgd zou worden.

Hulp gehad bij het bestellen, daarna ging alles heel snel. Gisteren besteld, vandaag geleverd.....

Snelle en prima levering

Prima,duidelijk en snel

Prima.

OK

OK

Super fijne pantoffels en zeer vlot geleverd

Glerups is een heel fijn merk en ze zitten fantastisch, dat wist ik al. En wat goed dat de verpakking minimaal is, alleen het echt noodzakelijke.

Bestelling snel ontvangen

Bestelling op 31 december reeds op 2 januari ontvangen

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken!

Niets op aan te merken.

Snelle levering.

Duidelijke professionele Site, en snelle levering.

Snel en goed geleverd

Goede service Mooi assortiment

Vertrouwbare indruk.

En zeer prettig ervaring!!!! En herhaling Waard.

Mooi product

Duidelijke foto's met een duidelijke omschrijving op de website. Netjes verpakt en snelle levering.

ondanks verkeerde emailadres door gegeven, toch aangekomen

Ik had verkeerd email adres door gegeven (ziggoo). Eve gebeld aan Zwerfkei en alles kwam toch goed.

tevreden

Prusik touw besteld. 15 meter. Voor oa hangmat fixatie onder een slackline. EN natuurlijk de prusiktouwen voor het abseilen. Weer 100% tevree. EN wij rijden liever van Rosmalen naar Woerden voor onze gear. Dan naar de concurrent hier in Den Bosch. Met online geeft dot overigens het zelfde gevoel. Wel 1 puntje van aandacht; In de opmerkingen bij het bestel gedeelte gevraagd of ik 10 meter en 5 x 1 meter kon krijgen. en dan in 10 strekkende meter 1 kleur en die 5 x 1 meter in een andere kleur. Jammer genoeg 15 strekkende meters van een willekeurige kleur ontvangen. Op zich geen probleem. Maar met diverse kleuren kunnen we elkaars materialen beter scheiden hier. JAmmer alleen dat postnl weeer zo traag handelt bij de pakketjes. Terwijl deze door de brievenbus geleverd is. Door de trage pakketdienst. ALs zwerfkei zou ik toch eens kijken naar wat betere partijen om de verzending te verzorgen.

Alles verlopen zoals het moet.

Hier ga ik in de toekomst zeker nog iets bestellen.

Ondanks de drukte deze tijd snelle levering. Super blij mee!!

Fijne snelle bezorging en netjes verpakt.

Heb schoenen besteld bij zwerfkei netjes en top geleverd helemaal goed en netjes

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden