Zeer snel geleverd

En speciale dank aan Lars!

Prima hulp toen online bestelling niet lukte.

Top winkel!

Goede winkel met ruim professioneel assortiment en vakbekwaam personeel. Snelle en laagdrempelige (bezorg)service. Ik kwam zelfs eens een keer langs met schoenen van een andere winkel om advies over de pasvorm te krijgen. Was geen enkel probleem. Fijne winkel!

uitvoering van de bestelling is zeer goed verlopen

ok

Gewoon goed

Goed en snel binnen

perfect

niets op aan te merken

Prima geregeld met Zwerfklei en de schoenen.

Na gedegen onderzoek vooraf bleek dat inderdaad dit mijn juiste keuze is geweest. Als ik in Woerden ben kom ik zeker de winkel opzoeken.

Zoals het hoort

Bestelling netjes op tijd ontvangen. Prima zo.

snelle service

duidelijke productomschrijving. snelle levering

snel en correct geleverd

Geleverd als toegezegd op binnen het aangegeven tijdslot.

Ik ben zeer tevreden over de snelle bezorging, zoals het afgesproken was. Schoenen zijn netjes verpakt

mooie rugzak snel geleverd

mooie rugzak, goede beschrijving en foto's op de site volgende dag geleverd! echt een mooie rugzak, heel blij mee!

Gisteren bestelling geplaatst de andere dag in huis, prima service.

Het geeft vertrouwen in een bedrijf, dat resulteert eventueel indien nodig andere inkopen.

Wat een geweldig snelle en goede levering van het artikel! Een aanbeveling waard.

Goede en snelle levering!

Snel en goed

Snelle levering. Adequaat verpakt. Volgens specificatie van de website

Snel geleverd. Attente bezorging, maar het had ook gewoon in de brievenbus gekund...

Goeie webshop

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Wederom is de service van Zwerfkei zeer goed.

Snel opgestuurd, mooi product en goed geprijsd.

Snel geleverd en precies wat ik zocht!

Een van de weinige webwinkels die een veter had met de juiste lengte (230 cm). Naast een breed assortiment was het product ook snel geleverd, dus ik ben zeker tevreden!

Perfect geholpen

op zoek naar een paar goed ventilerende wandelschoenen (voor mijn onder warme omstandigheden snel geïrriteerde voeten) kwam ik terecht bij de website van de Zwerfkei. De medewerker gaf me een aantal opties waar ik gekozen heb voor schoenen (Meindl) met open stofstructuur aan de bovenzijde. Deze werden de volgende dag al geleverd en bleek een uitstekende keuze. Prima geholpen dus.

Top, zoals beloofd, erg snel geleverd!

Fijn, zoals beloofd, snel geleverd!

super

snel en goed. en goede service

Goede communicatie en snelle levering.

Over elke stap in de levering werd goed gecommuniceerd. Ik had de spulletjes netjes verpakt snel in huis.

Wederom geweldig!

Niet de eerste keer dat ik hier heb besteld. Nu twee mooie vesten besteld. Website en afhandeling van de bestelling is overzichtelijk en duidelijk. Kunnen andere websites nog wat van leren. Levering is zeer snel! Zondag besteld, twee dagen later geleverd. En de prijzen zijn goed. Wederom zeer tevreden, dus tot ziens!

Super service

Zeer tevreden over de service. Snel en betrouwbaar. Artikel besteld. Volgende dag in huis. Niet helemaal tevreden over het artikel, dus retour gestuurd. Nieuw artikel besteld. Volgende dag in huis. Tevens bericht over geretourneerde artikel en de volgende dag staat het geld al terug gestort op mijn rekening. Zo snel kan het! Super! Bedankt. Dit geeft vertrouwen in online winkelen als je niet naar de fysieke winkel kan komen. Èn ik ben blij met mijn aankoop!

Jaap Bijzerweg 10

3446 CR Woerden