Laden reviews...
219 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken doorgaans snelle levering en betrouwbare service. Klanten waarderen de duidelijke productinformatie en tijdige updates. De algehele ervaring is positief met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het bestel- en retourproces wordt als soepel ervaren.
Prima product, goede prijs en snelle levering.
Derk
RENSWOUDE
Over het antivirale effect van dit mondkapje kan ik natuurlijk nog niet echt iets zeggen, dat moet blijken, maar ik koos ervoor om er maar wat meer geld aan te besteden om een zo veilig mogelijk mondkapje te hebben. Want als docent ben ik nu eenmaal meer tussen de mensen dan nu wenselijk is. In elk geval zit het zeer prettig, sluit het perfect aan, en voelt het door de meerdere laagjes een stuk safer dan andere kapjes. Geen spijt van de aankoop.
Gaspard
Den Haag
Het was makkelijk om mijn Berghaus Hyper 140 jack te vinden en te vergelijken met andere producten. Bestelling en levering was foutloos.
Frank
van Harmelen
Op maandag nog een vraag via de chat gesteld die direct beantwoord werd. Hierna direct de bestelling geplaatst, en de volgende ochtend was het item binnen. Helemaal happy!
Marielle
Utrecht
Op tijd en goed verzorgd
11 October 2020
Bep Van Norden
Noordwolde
Bestelling is prima afgehandeld, op de hoogte gehouden en bezorging op afgesproken tijd.
marijke kraaijeveld
Leuvenheim
Snelle goede service.
Verheij
Alphen aan den Rijn
Het artikel is prima, zoals beschreven. Alleen de bezorging is waardeloos, op de dag zelf krijg ik nog een mailtje dat pakket onderweg is, en 2 uurtjes later een bericht dat de bezorging niet gelukt is??? Ik was gewoon thuis en kreeg ik een bericht dat ik het pakket de volgende dag kon gaan ophalen. Ik had 1 week de tijd, en laat ik nu net op vakantie gaan.... uiteindelijk het artikel opgehaald. Het was een pakketje dat met gemak door de brievenbus had gepast, ik begrijp hier niet echt veel van, en zal het bij een volgende x bestellen mee laten wegen of ik dit nog een keer wil. Erg jammer zoiets.
Jo
Ede
Het pakketje was kletsnat.
Henriette
Mijdrecht
Mijn ervaring is dat ik geen slechte ervaring ken
August
Tilburg
Nieuwe wandelschoenen,we kunnen weer zonder problemen wandelen.
Ben van der Hoop
Epe
Gisteren besteld, vandaag ontvangen. Inmiddels kijken we er niet meer van op maar het blijft geweldig. Keurig duurzaam verpakt en je wordt vooral ook goed op de hoogte gehouden van de afhandeling van de bestelling
Remko
Ulvenhout
Pijnloos, zoals bijna elke bestelling. Netjes verpakt zonder teveel verpakkingsmateriaal.
Bas
Renesse
Ik had in de winkel een product gekocht dat toch niet goed paste. Ik kon het via de post terugsturen en een nieuwe via de zwerfkei.nl bestellen (dat scheelt toch weer een ritje naar de Woerden, al is de winkel altijd een geweldige ervaring!). Retour was maandag verstuurd, dinsdag afgeleverd bij Zwerfkei en woensdag was het geld alweer terug gestoord. Heel fijn!
Gerben
Houten
Robert
Soest
Zoals beloofd volgende dag bezorgd prima
Arie
Zwanenburg
heel goed
M.J.C. Greijmans
NEDERWEERT-EIND
Geweldig advies in de winkel, waardoor ik nog 3 extra paar sokken online besteld heb!
Annelies
Zandvoort
Winkelen bij de Zwerfkei is echt een dagje uit. Het personeel is vriendelijk en heeft veel verstand van zaken. Het assortiment is erg uitgebreid over drie verdiepingen. Er is altijd wel iets leuks te vinden.
Lukas
Bunnik
Gisteren mijn favoriete pantoffels van Glerups besteld...en nu de volgende middag heb ik ze al aan! Hartelijk dank!
Tini
's-Gravendeel
Keurig verpakt en prima afgeleverd, op tijd ook. Ik ben er zoals altijd heel blij mee!
Paul
Kerkrade
bezorging is perfect
P
Zh
Snelle levering en keurig verpakt.
Therese
Boxtel
Mitjol van de rugzakken afdeling heeft mij uitstekend geholpen met het uitzoeken van een kleine dagrugzak. Nu kan ik lekker het pieterpad gaan lopen. #zinin
Piet
Woerden