Op dit moment wil ik mijn beoordeling nog steeds rectificeren in:
Het bedrijf Mooihoofd verdient van mij, volgens een onderdeel van het programma Radar, een hele warme douche! Nadat het bedrijf zelf signaleerde dat mijn bestelling, mede omdat dit een bestelling buiten Nederland betrof, niet volgens hun richtlijnen werd afgeleverd ben ik op een plezierige manier door Mooihoofd benaderd met een hele correcte uitleg voor de fout die niet bij de klant werd neergelegd. In de middag was er telefonisch contact en tot mijn zeer grote verbazing en verrassing ontving ik mijn bestelling (buiten Nederland) de volgende morgen om 9.00 uur in huis! De werkwijze, de gedrevenheid van Mooihoofd heeft mij zeer positief getroffen, een bedrijf met hart voor de klant alsook voor de eigen zaak en mederwerks. Een positieve ervaring - van hoe het ook kan - die ik zeker zal onthouden. De door mij ontvangen bestelling was van goede kwaliteit. Mooihoofd wil ik bedanken voor de wijze waarop zij mijn probleem hebben opgelost, menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen. Mooihoofd wens ik veel succes en blijf ik in de gelegenheid om tot het plaatsten van bestellingen.