Pluspunten
snelle levering en snelle terugbetaling voor teruggestuurde artikelen
Verbeterpuntende mutsjes met applicaties komen nogal verfromfraaid aan en zijn niet in vorm te krijgen. heb díe dan ook teruggestuurd.
Pluspunten
Zeer vriendelijke en deskundige begeleiding en er wordt meegedacht over de keuze van het haarstuk. Ook heel positief, de eigenaresse komt naar je toe als je zelf niet in staat bent om naar de salon te komen.
Pluspunten
Snelle levering! Leuke artikelen, veel variatie Erg blij met de gevoerde muts, erg prettig in draagcomfort Verzorgingsproducten fijn om te weten waar ik ze kan kopen
VerbeterpuntenDe maatvoering valt iets te klein uit. S/M neigt meer naar S dan M voor mijn hoofd met 57cm omvang. Het gaat net maar een maatje groter was fijner geweest. Helaas is die optie er vaak niet. Of anders en wellicht beter vermelden voor welke hoofdomvang het artikel geschikt in cm's en niet in S, M etc.
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenGrotere collectie
Pluspunten
Goede producten met schappelijke prijs.
VerbeterpuntenBij de eerste opstart is niet gelijk duidelijk dat er ook bh te koop zijn.
Pluspunten
Werd snel geleverd
Pluspunten
Leuke artikelen
VerbeterpuntenZoek functie op hoofd omtrek
Beste Marjo, hartelijk dank voor je beoordeling. Wat jammer dat je ons een 5 geeft vanwege het ontbreken van zoeken op hoofdomtrek. We hebben sinds 10 dagen namelijk net een geheel nieuwe webshop waarop je kunt zoeken op hoofdmaat (S, S/M, M/L, L). tevens is er een pagina met uitleg over hoe je je hoofdmaat kunt meten en op welke maat je dan kunt zoeken. We hopen onze klanten hiermee beter van dienst te kunnen zijn. vriendelijke groet, Joyce Boddaert
Pluspunten
duidelijke website mbt de produkten, makkelijk op te bestellen en te betalen
VerbeterpuntenIs een eerste bestelling, naam bij afleveradres op naam dochter gezet ipv naam moeder. Bestelling de derde dag nog niet aangekomen. Werk zelf tussen 9 en 17u zelf dus kon niet meer bellen naar de klantenservice, misschien uren wat uitbreiden? Bijv. van 9 tot 12u en 13 tot 18u. Klant een trackingnummer bezorgen van de dienst die het zal verzenden zodat men via die site zelf de bestelling kan opvolgen.
Pluspunten
De levering was erg snel, keurig verpakt, en het retourbedrag stond weer snel op de rekening.
VerbeterpuntenAltijd gratis terugzenden...ook als je niet een nieuwe bestelling doet. Op pakbon een retoursticker plaatsen.
Beste Anita, bedankt voor je reactie. Over een paar dagen de nieuwe webshop en dan kunnen we dit verbeterpunt afvinken!
Pluspunten
Mooie, kwalitatieve producten Snelle bezorging Snel e-mailbericht dat het artikel dat tegenviel terugontvangen was en dat tot terugbetaling overgegaan zou worden
Verbeterpunten-Soepeler website, met meer overzichtelijke schakeling en onthoud- functie -Ik ga aan mijn ziekenhuis doorgeven als tip: informeer volgende patiënten op tijd, vóór de eerste chemo, dat het mogelijk is om mutsjes vergoed te krijgen van bijv. het CZ, MITS vantevoren toestemming is verkregen van de zorgverzekeraar. Op de dag dat ik zeker wist dat ik inderdaad al mijn haren zou gaan verliezen, heb ik linea directa vijf mutsjes besteld, en pas later las ik over de mogelijkheid tot vergoeding. -Jammer dat ik portokosten moet betalen als een artikel mij helaas toch niet staat en ik het terug moet sturen -Mijn eerste bestelling kwam op een moment dat ik net even niet thuis was. De producten zaten in een doosje. Dat is afgegeven bij één van mijn buren. Ik vond het rot om te zien dat er een expliciete fotosticker van "Mooihoofd" op de buitenkant van de doos stond. Ok, niks aan te doen. Maar als het was afgegeven bij mijn andere, borderline, buurvrouw, had ik dit echt heel erg vervelend gevonden. De tweede keer heb ik maar één artikel besteld, omdat er bijstond dat het via de brievenbus geleverd zou worden. In de e-mail die ik aansluitend kreeg, stond dat ik zelf thuis moest zijn bij ontvangst. Toen heb ik eerst uren gewacht, maar uiteindelijk móest ik echt even een boodschap gaan doen.... Gelukkig lag toen inderdaad een envelop op de mat toen ik thuiskwam, en geen kaartje met het huisnummer van één van mijn ongemakkelijke buren. Dat was een opluchting.Maar niet vo
Beste Wilma, hartelijk dank voor je uitgebreide toelichting! We kunnen je melden dat we héél binnenkort een nieuwe website hebben waar een groot deel van je verbeterpunten al in verwerkt zal zijn. De stickers moeten binnenkort weer besteld worden en we zullen eens brainstormen hoe het eventueel anders kan. vriendelijke groeten, Joyce Boddaert
Pluspunten
Het is allemaal heel duidelijk
Pluspunten
prima pet goede kwaliteit
Pluspunten
VerbeterpuntenMinder foto's met paspop, ziet er realistischer uit.
Pluspunten
ruime keuze en goed kwaliteit
Verbeterpuntenverzending duurde langer dan volgens de site belooft en in mijn geval had ik voor jullie gekozen ivm snelle verzending als je dan langer moet wachten dan belooft is dat zeer vervelend! zeker voor deze produckten
Beste Patricia, we doen ons uiterste best zo snel mogelijk te verzenden. Zoals op de site vermeld, betekent vóór 12u besteld, dezelfde werkdag (ma-vrij) verzonden. Jouw bestelling is helaas net ontvangen om 12.05uur op vrijdag 7 aug. (zie je bevestigingsmail). Omdat we volledig geautomatiseerd zijn, is dezelfde dag verzenden dan niet meer mogelijk. Er is verstuurd op maandag en op dinsdag bezorgd. Dat is wel zoals de site belooft, maar dat het heel vervelend voor je was omdat je het zaterdag verwachtte, dat begrijpen we zeker! Er wordt momenteel aan gewerkt om het tijdstip van 12.00 naar later in de middag te verplaatsen, zodat we binnenkort nog vaker dezelfde dag kunnen versturen. Vriendelijke groeten, joyce Boddaert
Pluspunten
snelle service, zeer informatief, fijn dat er ook een echt model gebruikt wordt en niet alleen een paspop
Verbeterpuntenacties, aanbiedingen
beste Rianne, hartelijk dank voor je tips. in september start de geheel nieuwe webshop en dan kunnen we eindelijk ook weer met leuke aanbiedingen en acties gaan werken. mocht je nog tips hebben over nagelproducten, naast de herome nagel olie en nagelverharder die we nu aanbieden, dan horen we het graag! hartelijke groeten, joyce
Pluspunten
veel keus, goede website
VerbeterpuntenJammer dat je zelf moet betalen voor de retourzending als je ook artikelen behoudt.
Hallo Sissy, met trots kunnen we melden dat we heel binnenkort onze service mbt de retouren gaan verbeteren. Via onze nieuwsbrief en Facebook houden we iedereen hiervan op de hoogte. goed weekend, Joyce
Pluspunten
Pluspunten
Snelle en correcte behandeling van je bestelling die je binnen 24 uur in huis heb.
Pluspunten
Grote collectie, mooi met foto's weergegeven
VerbeterpuntenOp de foto's op de site staan hele leuke mutjes, petjes, maar vervolgens kan je die niet terug vinden om te bestellen.
beste Fraukje, hartelijk dank voor je verbeterpunten. we doen ons best alles op voorraad te houden om zo goed mogelijk te kunnen leveren. helaas kan het voorkomen dat sommige items tussentijds uitverkocht raken terwijl ze wel nog op de achtergrond foto's staan. Dit hopen we in de komende nieuwe shop te voorkomen, door een andere werkwijze. Het is bijna zover! groetjes, Joyce
Pluspunten
Duidelijk, snelle levering, goede producten!
Pluspunten
Overzichtelijk snelle levering . leuke petten
57 Lijsterlaan
Ermelo 3853 TB